Sådan laver du Tortilla Warmers til mikrobølgeovnen - Fritid

Sådan laver du Tortilla Warmers til mikrobølgeovnen


Tortillas går godt sammen med mange forskellige typer fødevarer. Uanset om du laver din egen eller opvarmer opkøbte tortillas, kan en håndlavet tortillavarmer være en velkommen tilsætning til dit køkken. Tortilla warmers er ret enkle at lave, hvis du ved, hvordan man syr. De kræver få materialer og lidt tid. Hvis du laver en selv, kan du designe din tortillavarmer til at matche dit køkken eller en ven eller slægtningens køkken, hvis du planlægger at give det som gave.

Klipp en cirkel på 12 1/2-tommers diameter på et ark papir og skær en 11 3/4 tums cirkel på et separat stykke papir ved hjælp af et kompas. Brug disse to cirkler som mønstre til at skære fire af de større cirkler fra dit stof og to af de mindre cirkler af batting. Tryk rynkerne ud af stoffet.

Adskil de fire stofcirkler i sæt af to. Sammen med højre sider sammen sys to cirkler sammen med et stykke bomuldsbatteri, der forlader 3/4 tommer åbent. Drej stykket højre ud ved at folde det indad, og brug en glatstrik til at færdiggøre syningen af ​​stykket lukket. Gør det samme med det andet sæt af cirkler og bat. Tryk på begge færdige cirkler.

Sy den ydre kant. Tag en færdig cirkel og sæt en søm omkring 1/2 tomme inde i den ydre kant af cirklen. Prøv at bruge et koordinerende stof, der vil skille sig ud på projektet. Tilføj denne søm til ca. en tredjedel af cirkelens hele diameter. Gentag på den anden cirkel.

Sæt dem sammen. Ved hjælp af lige stifter fastgøres de to cirkler med de ydre syede sømme på linjerne. Med samme koordinerende tråd sys de to cirkler sammen for de resterende to tredjedele af cirklen. Flertallet af cirklerne skal syes sammen for at holde fugt inde i tortillavarmeren, når den er i brug i mikrobølgeovnen.

Trim overflødig tråd. Drej tortillasvarmeren ind og ud for at sikre, at der ikke er nogen dvælende tråde. Sørg for at alle sømme er sikre og lukkede. Tryk om nødvendigt.

Tip

Bomuldsstof og batting betragtes som sikkert for mikrobølgebrug. En tyndere batting vil gøre tortillasvarmen lettere at vende ind og ud. Vask stoffer før du bruger dem med mad. Separate tortillas, før de placeres i den varmere.

Advarsel

Overvåg altid tortillavarmeren, når du lægger den i mikrobølgeovnen.