Hvordan man laver uldsokker - Fritid

Hvordan man laver uldsokker


Uldesokker er et must i de kolde vintermåneder. Uanset om det er indendørs eller udendørs, er uldsokker sikker på at holde dine fødder toasty. Som et projekt skabes uldstøler oftest ved strikning. Strikke dine egne uldsokker giver dig friheden til at personliggøre og koordinere dine sokker. Som gave eller til sig selv er strikkede uldstrømpe et glimrende valg.

Strik 52 masker på Strømpe til syning af manchetten. Deltag i runden, derefter vekselvis strikke en søm og træk en søm til manchetten har nået den ønskede længde.

Flyt 26 af maskerne til en af ​​de nålespidser, der begynder at gøre hælflappen. Alternativt slip en sting og strik en søm for hver ulige række; sy alle sting i lige rækker. Fortsæt til arb måler 2,5-tommer.

Sy næste p med en glatstrik, og strik til midten af ​​rækken for at begynde at dreje hælen. Slip en søm og derefter strikke en søm. Pass glidesting over den strikkede søm. Strik til slutningen, så drej arb til at begynde at arbejde på den forkerte side. På den forkerte side glatstømmer du den første søm, derefter strikkes fem sting. Sæt to sømme sammen, så spind til ende. Gentag denne proces, indtil hælstykket nåede den passende længde.

Pick up 13 sting på hver side af hælen for at begynde at indarbejde klappen i sokken. Begynd strikning på venstre side, derefter strikkes på højre side. Omfordele stingene, så der er et lige antal sting på tre nåle.

Begynd strikning på nålen umiddelbart efter midten. Denne nål vil blive omtalt som nål nummer én. Strik til der kun er 3 sting tilbage. Strik to sammen, så strikk en sting. På nålen, der vender mod sokens vrist, strik hele vejen over. Denne nål vil blive omtalt som nål nummer to. På nålen, der følger vristen og slutter ved midten af ​​hælen, strikkes der en søm. Denne nål vil blive omtalt som nål nummer tre. Slip en søm og derefter strikke en søm. Sæt sømmen over den strikte søm. Strik til slutningen af ​​rækken. Fortsæt, indtil kun otte masker forbliver på den første og tredje nåle.

Strik søm på hver nål for at begynde at danne foddelen af ​​sokken. Fortsæt til arb måler to tommer.

Begynd strikning på nål nummer en til kun tre sting forbliver. Strik to masker sammen, derefter strikkes de resterende søm. På den anden nål strikkes der en søm, glatsting en søm, derefter strikkes en søm. Sæt glidesting over striksting. Strik to masker sammen, derefter strikkes de resterende søm. På den tredje nål strikkes der en søm, glatsting en søm, derefter strikkes en søm. Sæt glidesting over striksting. Strik til slutningen. Fortsæt indtil tåstykket måler ca. 1,5 tommer bredt.

Strik af og skær garnet. Sy slutningen af ​​tåen sammen.