Sådan laver du din egen malerørbræt - Fritid

Sådan laver du din egen malerørbræt


Uanset om du vil have et easel til at holde et lærred mens du male, eller du skal vise malerier og andre grafiske projekter på en robust staffel, kan du opbygge din egen skræddersyede easel ved brug af et par almindelige værktøjer. Dette projekt er især nyttigt, hvis du har brug for mange easels til et kunstudstilling eller en anden begivenhed og ikke har råd til at købe færdige easels i store mængder.

Mål 66 tommer på et stykke 1-by-2 tømmer og lav et mærke. Skær tømmeret med en power saw, så du har et 66-tommers stykke. Gentag med yderligere to 1-for-2 stk. Disse vil danne et standard gulv-staffel.

Saml de tre pinde sammen i en sandwich. Brug en C-klemme til at klemme de tre stykker træ sammen i den ene ende af sandwichen, ca. 3 inches fra enden af ​​sandwichen.

Bor et hul på 1/2-tommers diameter ved hjælp af kraftboringen gennem alle tre stykker træ, mens de stables sammen. Placer dette hul 1 1/2 tommer ned fra træets ende. Bor hullet gennem det brede 2-tommers overflade af træet.

Indsæt en 1/2-inch diameter, 2-tommer lang komfur bolt gennem hullerne. Tilsæt en skive til den udragende ende af bolten. Skru en 1/2-tommers vingemøtrik på enden af ​​bolten. Overtræk ikke denne møtrik. Træets centrum "ben", der er sandwichet mellem de to ydre "ben" af træ, skal kunne svinge tilbage og væk fra yderbenene for at danne et stativ. Placer midterbenet tilbage og stram bolten, så stativet står på egen hånd. Mellembenet skal være omkring 32 til 36 inches væk fra de to forben til stabilitet.

Bestem, hvor du vil placere dit korsmedlem, et stykke træ, som et billede eller lærred kan hvile på. Læg en 48 tommers snedkeres niveau på tværs af forsiden af ​​forbenene, vandret til gulvet for at finde denne placering.Niveauet skal være omkring midjenhøjde. Niveauet danner krydset af en "A." Når boblen indikerer "niveau", og det tværgående medlems lodrette placering opfylder din godkendelse, skal du placere et mærke på det tilsvarende sted på hver forben.

Mål afstanden mellem disse to placeringsmærker på krydsdelene. Tilføj 8 tommer til denne måling. Skær et andet stykke 1-by-2 tømmer til denne længde for at danne tværstykket.

Drej tværstykket, den smalle side vender mod dig. Mål i begge ender 4 tommer. Brug en boremaskine til at lave et pilothul helt igennem træet i begge ender. Du bør bore gennem den smalle side af træet, ikke det brede ansigt af træet.

Juster et af pilothullerne med krydsdelmarkeringen på ansatets forben. Kør en 2 tommer lang træskrue gennem pilothullet og ind i benet. Kør en 2-tommers lang skrue gennem det andet pilothul på tværs og ind i det andet ben. Korset skal nu fastgøres til de to ben. 2-tommers bredde af tværstykket skal vende op mod loftet, så det kan give en kant til et billede.

Bor et lille pilothul på bagsiden af ​​det vedhæftede tværstykke i midten af ​​tværstykket. Vrid en lille messingkrog i dette pilothul.

Mål og skær et stykke let kæde ca. 30 inches i længden. Brug wire cutters eller bolt cutters til at skære kæden. Fastgør den ene ende af den lette kæde til kopkrogen. Brug tænger til at bøje og lukke "krog", så kæden ikke kan adskilles fra krogen.

Bor et andet lille pilothul i ansatets bagben og drej en kopkrog ind i dette hul også. Placeringen af ​​denne bagkrog bør være på niveau med krogens placering på det forreste tværsnit.

Træk kæden mod denne nye bagbenskrog, så den er stram. Hæk kæden over bagbenets krog. Luk krogen med tænger. Trim væk enhver overskydende kæde. Denne kæde vil nu forhindre de tre eskallegåben i at adskille sig for langt fra hinanden. Du kan lukke easelet for at gøre det bærbart - ved at løsne den øverste vingemøtrik --- men når easel er åben åbner den kun så langt på grund af kæden.

Mal eller plettet dit staffel til at passe.

Tip

Tilføj et andet kryds medlem over forbenene, hvis du vil have et "dobbeltdækker" display-easel. Find dette andet kryds medlem omkring 8 tommer over gulvet.

Undgå stykker af træ, der viser proclivity mod bøjning i en "hockey stick" form. Undgå også stykker, der har mange knuder og gylle.

Spring over maleriet ved at vælge et naturligt smukt træ som kirsebær, eg eller mahogni.

Sand kanterne af træet for at undgå splinter.

Advarsel

Brug handsker og sikkerhedsbriller, når du bruger en motorsag. Tag stikket ud, når du er færdig med at skære.