Hvordan male Nesting Dolls - Fritid

Hvordan male Nesting Dolls


Mal dine egne nestende dukker for at give som gaver eller tilføje lunefulde venner til en bogreol! Lad din kreativitet løbe vildt - prøv ikke-traditionelle tegn og mønstre til at tilpasse disse klassiske legetøj, så de passer til ejeren. Til denne vejledning skabte jeg "venlige robotter" ved at tilføje skiver, rister, gizmoer og gadgets, men du kan nemt tilføje klassiske søde dukke ansigter og blomster ved at følge de samme trin nedenfor.

Sketch & Prep Your Details

Ved hjælp af en blyant skal du skitsere et ansigt, arme og andre detaljer, du vil medtage på dine dukker. Oprettelse af en guide vil gøre maleriet nemmere og blyant vil ikke vise gennem lagene af maling.


Tip

Du kan nemt tilføje polka dots eller striber med et par husholdningsartikler: Brug bomuldspindler til at male polka dots og tynde maskeringstape til lige striber!


Maling

Brug små pensler, udfyld de detaljer, du har skitseret ud med flere tynde lag af maling. Lad maling tørre mellem lag for hårdere farver.


Detalje med en markør

Når dine malede dukker er helt tørre, brug en finstivet permanent markør for at tilføje fine detaljer og skitsere.


Seal, Dry & Stack

Giv dine dukker en højglans finish med et lag af klar sealer. Dette forhindrer detaljer i at chippe eller ridser. Lad tørre natten over før stabling!


Forlad os spørgsmål eller ideer til os for at prøve i kommentarerne nedenfor - lykkelig udformning!