Hvordan male Pop Art - Fritid

Hvordan male Pop Art


Popart startede i 1950'erne Storbritannien, og amerikanerne omfavnede det og løb. Amerikanerne kører stadig med bevægelsen, som er baseret på ting, der findes i populærkulturen. Du kan male pop kunst med et par enkle værktøjer og en god fantasi.

Vælg et pop-emne. Du vil have noget genkendeligt, almindeligt og meget amerikansk. Tænk fastfood, rosa flamingoer og andre ting, der dukker op over hele landets kultur.

Gå til levende maling. Akvareller er alt for wishy-varhy for pop art. Akryl er din bedste indsats på grund af deres pastaagtige tykkelse. Olier er en mulighed, men brug ikke for mange sparsomme, subtile detaljer.

Brug fede farver. Du kommer ikke til at finde mange gråtoner i popkunst, medmindre de selvfølgelig modregnes af neongrøn, hot pink og blæsende blå. Vælg en række farver, der skriger. Mens du vil bruge strategisk flere, skal du ikke bruge så mange, at de konkurrerer med hinanden.

Bliv simpel. For mange emner og for meget detaljer vil afskrække fra den samlede effekt. Forestil dig at du gengiver et Polaroid-billede af motivet, ikke et højkvalitets 35 mm zoombillede.

Giv baggrunden et slag. Ikke en bogstav, fordi det kan miste lærredet, men en fed punch af farve eller tekstur. Blank hvide baggrunde er et nej nej, når det kommer til pop art. Udfyld plads med store, fede polka prikker, farverige hvirvler eller en fin punch af strålende gul. Svampe arbejder godt for at teksturere baggrunde. Dyp dem i maling og svamp tilfældigt rundt om lærredet.

Tip

En nem måde at male pop kunst på er at vælge et enkelt emne, der gengives mindst fire gange i et galler på maleriet. Hvert net har en anden farve baggrund. Det er en god start, men ganske kliché. Pop art malerier ser fab ud med nogle collage elementer blandet ind. Lim på nogle udklip fra magasiner eller tredimensionale genstande som fjer eller briller. Pop-kunst behøver ikke begrænses til lærredet. Du kan male snavs for at ligne almindelige amerikanske varer, som den rosa flamingo.

Advarsel

Må ikke male Campbells suppe. Det er blevet gjort. Mange gange.