Hvordan male ansigtet på en kluddukke - Fritid

Hvordan male ansigtet på en kluddukke


Maling ansigter på en dukke kan virke som en skræmmende opgave. Ansigter er sarte med en masse dybde og detaljer. En lille linje kan få udtrykket til at se underligt ud. Den bedste måde at lære at skabe det perfekte ansigt på er at praktisere på forhånd. Tegne skitser af ansigter på et separat papir og eksperimentere med udtryk. Teste farver på skrotstykker af stof. Planlægning og tålmodighed er de bedste måder at gøre din dukke på, præcis, hvordan du vil have det.

Ansigtet

Skits din dukke ansigt på et stykke papir, indtil det ser ud som du vil. Spor over ansigtet med sporpapir og overfør ansigtet til dukken.

Bland en lille smule drevet sminke eller pastel på en gane, der skal bruges til skygger og rødme. Rød, lyserød og fersken er passende rødme farver. Brun, grå og blå giver kontur og definition til ansigtet.

Test farverne på ekstra stof, der er det samme som dukkenes ansigt. Dette giver dig mulighed for at se, hvordan farverne ser på dukken, og hvis der skal foretages nogen justeringer.

Skygge dine duks næses sider og under øjenbrynene for kontur og definition. Skygg din duks kinder med rød farve. Gnid skyggen ind med en vatpind for at blande farven permanent i stoffet.

Øjnene

Mal dukkens øjne med en lille børste og hvid akrylmaling og lad tørre. Mal en tynd linje af brunlig sort eller mørkegrå eyeliner på det øverste låg på dukken øjne og lad tørre.

Mal iriserne af dukken øjne i en lys eller medium farve efter eget valg og lad det tørre. Lav iris en halvcirkel med toppen af ​​cirklen under øjenlåget. En fuld cirkel skaber et chokeret kig på dukkenes ansigt.

Skitsere iris med en mørkere nuance af den første farve, der anvendes. Skitser indersiden af ​​den mørkere skygge halvvejs rundt om iris med en skygge lysere end den første farve og lad tørre. Dette skaber dybde i øjet.

Mal pupillen i midten af ​​øjet forbundet med det øverste øjenlåg og lad det tørre. Mal en lille hvid prik i eleven for at skabe lysets udseende i øjnene.

Brug den tynde børste og brune eller gråmaling til øjenbrynene. Mal øjenbrynene let med små slag for hvert øjenbrynshår. Brug den samme lille børste til at male tynde mørkebrune eller sorte vipper på øverste og nederste øjenlåg. Gør de øverste vipper længere end bunden.

Læberne

Bland akrylmalerne for at skabe en læbefarve til din dukke. Pinks, rød, mauve, violet og hvid skaber passende læbefarver. Sort og brun kan tone ned lysere røde og pinks. Mængderne af hver afhænger af, om du vil have dukkeens læber til at se naturligt ud eller med læbestift.

Skitsere din dukke mund med en blyant eller mørk lips for at skabe den ønskede form.

Udfyld dukkenes læber med farven. Dæk alle blyant linjer med maling og lad tørre. Brug en klar glans over den tørrede maling for at få skinnende læber.