Sådan spiller du Flash Games på PS3 Internet - Fritid

Sådan spiller du Flash Games på PS3 Internet


PlayStation 3-ejere er ikke begrænset til kun at spille spil, de køber til deres konsol. PlayStation 3's webbrowser og Flash support gør det muligt for gamere at spille gratis onlinespil via deres tv-skærm. Flash-baserede spil er tilgængelige for enhver PS3-bruger med et system, der kører firmware 2.5 eller derover og afspilles ved hjælp af en kombination af PS3-controlleren og et USB-tastatur. Du kan spille disse spil fuldt ud uden at downloade nogen software og få adgang til dem på samme måde som PS3 får adgang til et websted.

Slut et USB-tastatur til en af ​​PlayStation 3's USB-slots. Mange flash spil kræver brug af tastatur til at styre handlingen på skærmen.

Tænd for din PlayStation 3. Rul over tværlinjen og marker "Network." Rul ned og vælg "Internet Browser" og tryk derefter på "X."

Tryk på "Start" for at indtaste skærmbilledet til indtastning af adresse. Indtast webadressen på det websted, du ønsker at spille spil på. Eksempler på websites kompatible med PS3 er FlashGames247.com og AdultSwim.com.

Brug den venstre analoge pind til at fremhæve det spil, du ønsker at spille, og tryk på "X" for at vælge det. Vælg "Ja", når din PS3 beder dig om at køre plugin'en.

Styr spillet ved hjælp af din controller som musen og tastaturet for enhver knapindgang uden for museklik.

Tryk på "Circle" når som helst for at afslutte spillet og afslutte browseren.

Tip

Udfør en systemopdatering, hvis din PS3 kører på firmware version 2.5 eller derunder. Vælg "System Update" under menuen "Settings" for at starte opgraderingen.

Advarsel

Fra januar 2010 understøtter PlayStation 3 kun Flash 9 eller derunder. Eventuelle spil udviklet på nyere versioner vil ikke løbe. Se FAQ-sektionen på Flash-spilwebstedet, du bruger til at bestemme den version af Flash, der er nødvendig for at køre spillet.