Sådan optages med en Behringer Mixer - Fritid

Sådan optages med en Behringer Mixer


Computeroptagelse med en Behringer-mixer kræver fælles tilslutningskabler og optagelsessoftware. Behringer er et mærke af lydenheder til entry level til semi-professionel live og recording brug, og både analoge og USB-blandere er tilgængelige, som kan bruges til optagelse. Behringer USB-mixere tillader kontrol over lydsignalet under optagelses- og efterproduktionsfunktioner som blanding og afspilning, men analoge mixere tillader kun kontrol over lydsignalet under optagelse. Kvaliteten af ​​optagelsen er primært afhængig af brugerens erfaring og talent, som tager den nødvendige tid til fuldt ud at forstå udstyrs- og registreringsprincipperne.

Tilslutning af Behringer Mixer til Computer

Tænd for din computer og åbn optagelsessoftwaren.

Tilslut Behringer mixeren til en standard stikkontakt. Bemærk, at Behringer og nogle andre mixer mærker ikke har strømafbrydere og tændes i kraft af at være forbundet med elektricitet.

Sæt de to 1/4 tommers stik i forbindelseskablet i mixerens venstre og højre "Main Out" -stik og indsæt det enkelt 1/8 tommers stereo stik i mikrofonindgangen på din computer, normalt farvet rødt.

Hvis du ejer en Behringer USB-mixer, skal du tilslutte den lille stik til et Type B USB-kabel i USB-porten på bagsiden af ​​mixeren og standard USB-stik i computerens USB-slot. Kablet på 1/4 tommer til 1/8 tommer er ikke nødvendigt med USB-blandere.

Tilslut instrumentet eller mikrofonen til en af ​​kanalindgangene på mixeren med et standard musikinstrument eller mikrofonkabel.

Tilslut hovedtelefonerne (valgfrit, men anbefalet) ved at sætte 1/4 tommers hovedtelefonstik i mixerudgangen mærket "Hovedtelefoner".

Optagelse med Behringer Mixer og Computer

Spil dit instrument eller tal ind i mikrofonen, mens du justerer "Gain" -kontrollen på mixerkanalen, indtil den røde "Peak" -diode lyser på højre side af mixeren lyser. Fortsæt med at spille eller tale, mens du drejer forstærkerkontrollen nedad (mod uret), indtil læssetoplyset ikke længere lyser.

Fortsæt med at spille eller tale, mens du skruer op for lydstyrken til hovedtelefonens lydstyrke og hovedkanalfader eller drejekontrol (afhængig af modellen), indtil du hører lyden med et behageligt lyttevolumen.

Armer et optagelsesspor i din optagelsessoftware, og drej mixerens "Main Mix" fader eller drejekontrol, indtil softwares lydmåler ligger lidt under den røde "Peak" -indikator. Kontakt din software manual for specifikke instruktioner om, hvordan du spærrer spor.

Klik på den røde "Optag" -knap på din optagelsessoftware og begynd at optage.

Tryk på "Stop" på optagelsesskærmen, når optagelsen er færdig, og tryk "Play" for at lytte til optagelsesporet, inden du fortsætter. Afhængigt af din softwareindstillinger og mixer type / tilslutning skal du måske tilslutte hovedtelefonerne direkte til computeren for at lytte til sporet.

Kontakt din software-brugervejledning for specifikke instruktioner om at tilføje yderligere optagelsespor, gemme og ændre optagelser.

Tip

Eksperiment med mixerens udligningskontrol, mikrofonplacering og musikinstrumentkontrol for optimal lyd. Optagelse er en teknisk kunst, der kræver eksperimentering og teknisk viden.

Kontakt din Behringer mixer brugervejledning til alternative tilslutningsmetoder, når du bruger studio højttaler skærme og eksterne effekt og behandlingsenheder.

Hvis du bruger studiekondensormikrofoner, skal du tænde mixerens "Phantom Power" -kontakt for at give 48 volt strøm til mikrofonen.

Behringer-bundter Audacity-optagelsessoftware med alle USB-blandere. Du kan downloade Audacity gratis via Audacity-webstedet. De fleste registreringssoftware kan bruges; dog inklusive programmer, som måske allerede er installeret på din computer.

Advarsel

Kontrol kontinuerligt de røde topindikatorer på både mixer og software skærm. Hvis lydsignalet når til et hvilket som helst tidspunkt, vil optagelsesforvrængning resultere i og ødelægge optagelsen. Hvis dette sker, skal du skrue ned kanalforstæringen eller niveaukontrollen, indtil de røde toppe ikke længere er synlige.

Hvis du bruger fantomkraft til kondensatormikrofoner, kan det medføre, at ikke-drevne mikrofoner i mixeren samtidig kan beskadige den ikke-drevne mikrofon. Dette gælder især med "ribbon element" mikrofoner. Kontakt din mikrofon ejer manual for detaljer.