Sådan fjerner du bobler, når du laver et billede - Fritid

Sådan fjerner du bobler, når du laver et billede


Laminering beskytter dine billeder mod støv og ridser. At få en jævnt lamineret overflade kan være en udfordring, men der er teknikker, du kan bruge til at fjerne bobler under laminering. Bobler kan skyldes adskillige faktorer, såsom manglende spænding i laminatet, bevægelse af billedet under laminering eller bevægelse for hurtigt.

Skær det billede, du har til hensigt at laminere, eller hvis billedet er et professionelt print, trim kantene, så de er lige, og enhver uønsket grænse fjernes. Skær et ark af laminering plast lidt større end billedet.

Skræl beskyttelsespapiret fra laminatpapirets øverste tommer og fastgør det udsatte laminat til kanten af ​​en glasbordplade. En blank træplade fungerer også. Slack i lamineringsplasten vil forårsage bobler. Ved at fastgøre det på en hård overflade kan du holde plastikspændingen fast, mens du trykker den over billedet.

Læg billedet på bordpladen ved siden af ​​laminatets kant, med laminatet trukket op og væk fra billedet. Sørg for, at billedet er præcist opstillet med laminatet, fordi du ikke vil kunne justere billedet, når laminatet er kommet i kontakt med nogen del af billedet.

Skræl papiret bagud med en anden tomme, og læg det langsomt over bunden af ​​billedet, udglat det med en blød klud, mens du går. Glat laminatet går væk fra kanten af ​​bordet, så bobler skubbes ud i det område, der endnu ikke er lamineret. Vedligehold spændingen på laminatet, mens du går og glat ud eventuelle bobler, som de danner. Stædige bobler kan udglattes ved hjælp af kanten af ​​et kreditkort eller kørekort.

Fortsæt med at skrælle bagsiden, læg laminatet over billedet og udjævne det, gå omkring en tomme ad gangen, indtil du har nået toppen af ​​billedet. Tryk eventuelle resterende bobler ud med kluden, og tryk på kanten af ​​det resterende laminat nedad.

Trim kantene af laminatet væk fra billedet ved hjælp af en skarp værktøjskniv. Gentag processen på bagsiden af ​​billedet, hvis det ønskes.

Tip

Læg ikke laminatet på en malet overflade, da det vil fjerne malingen.