Sådan repareres en Manhasset Music Stand - Fritid

Sådan repareres en Manhasset Music Stand


Siden 1935 har Manhasset musikstandarder været en integreret del af mange musik klasserom på tværs af landet. I dag kan de også findes i et flertal af optagestudier og præstationsrum. Fordi de får så meget brug, bliver musikstandene ofte beskadiget. Designet er dog blevet ændret gennem årene for hurtig og nem montering. Selv de bedste musikstandere kræver reparation nu og da.

Sådan repareres en Manhasset Music Stand

Undersøg stativet fra bund til top. Gør reparationer til bunden først for at sikre, at den tunge stativ har et stærkt fundament. Hammer ud bukser eller dings forsigtigt, være forsigtig med ikke at beskadige finishen.

Stram bolten på bunden af ​​de tre fødder, der udgør bundfundamentet. Det kan være dækket af fedt, så brug en klud for at få et godt greb. Hvis ujævnt, drej fødderne, indtil de kommer til den ønskede position, og stram derefter bolten.

Rett den nederste del af stangen, der er den sorte ydre overflade af stativet. Hvis der er bøjninger, skal de rettes, så den indvendige pol kan bevæge sig frit under teleskopering eller spinding.

Åbn stativet til sin maksimale højde og sprøjt den indvendige sølvpol med WD-40 til at smøre. Luk standen, drej og gentag, indtil du finder den ønskede friktion.

Rett bøjninger i toppen af ​​stativet (hvor musikken sidder). Nogle Manhasset står har en anden del vedhæftet bag stativet, der bruges til at holde arkmusik. Dents til denne del kan let fjernes med hånden, men det er ikke nødvendigt for musikstandens funktion.

Tip

Hvis standen har brug for touch-up-maling, skal du bruge flad sort akrylspray.

Advarsel

Pas på ikke at bøje metalet. Hvis du bruger en hammer, skal du lægge et stykke klud mellem puden og hammeren for at beskytte overfladen.