Sådan Restring en Les Paul - Fritid

Sådan Restring en Les Paul

En les Paul-stil guitar er en af ​​de nemmere versioner at restrædere. I modsætning til Stratocaster har Les Paul alt hvad du behøver let tilgængeligt på toppen af ​​guitaren. Ændring af strengene er en hurtig proces, og tuning af nye strenge på en Les Paul er noget lettere end en Stratocaster også. Dette skyldes for det meste, at den flydende bro på en Stratocaster tillader mere bevægelse i dine strenge end den stationære bro på en standard Les Paul.

Løsn alle strengene langsomt, begyndende ved lav-E'en og arbejder dig i orden, til høj-E'en. Du behøver kun at løsne dem til det punkt, hvor de ikke længere skaber spændinger mellem endestykket og stemmestifterne.

Skær alle strenge ned i midten med et par trådskærere, og fjern forsigtigt strengstykkerne fra guitaren. Pas på, at broendestykket ikke falder ned og ridse finishen på din guitar.

Tør ned din guitar med et tørt håndklæde. Tør for- og bagsiden af ​​kroppen, hele halsen, hovedstokken og aftør broendestykket.

Læg gitaren omhyggeligt på et fladt bord og sæt broendestykket tilbage på plads.

Indsæt lav-E-snoren gennem det tilsvarende hul på broendestykket og kør det helt til den tilsvarende tuningstang.

Indsæt snoren gennem hullet i tuningstangen, indtil slangen i snoren giver dig mulighed for at trække snoren kun en tomme fra guitarlegemet.

Drej tunestangen mod uret med en hånd, og tryk med den anden hånd ned på snoren, så den vindes under hullet i tunestangen. Fortsæt med at dreje, indtil strengen skaber spænding.

Sæt høj-E-snoren på plads ved at bruge den samme metode.

Alternativ frem og tilbage mellem lave strenge og høje strenge, indtil alle strenge er på plads.

Indstil lav-E-strengen.

Med din pegefinger og din tommelfinger trækkes forsigtigt på lav-E-streng tre eller fire gange.

Juster lav-E-streng igen, og gentag trækkraften. Fortsæt med at gøre dette, indtil den lave E-streng forbliver i tune efter du har trukket den.

Gentag tuningstrinene for resten af ​​strengene.

Klip strenget overskydende fra stemmestifterne med wire cutters. Lad en halv tomme streng på hver stemmepinde.

Tip

Når du trækker på strenge, strækker du dem ud, så din Les Paul vil holde kontakten, når du er færdig med at restringing det. Hvis en streng glider lidt, når du trækker på den, skal du justere den igen og gentage trækstrinnet, indtil tråden forbliver i tune.