Sådan syes navne på klud - Fritid

Sådan syes navne på klud


Når dit barn forbereder sig på at overnatte lejr om sommeren, er det sædvanligt at sy etiketter på hans eller hendes tøj for at sikre, at et andet barn ikke ved et uheld tager sine ting. Selv om du kan få dit barns navn trykt på navnetiketter, kan du få navnet til at blive mere dekorativt på tøj ved at sy på et navneapplikat. Du kan sy en applique ved hjælp af et par materialer, der kan findes i enhver håndværk butik.

Læg stoffet ud, du vil bruge på et bord eller bordplade. Tegn bogstaverne ved hjælp af en stofblyant, og skær derefter bogstaverne ud med en saks.

Placér tekstbogstaverne på hovedet på et strygebræt, og læg et klæbende stof over bogstaverne. Stryg bindestoffet over stoffet bogstaverne på højvarmeindstillingen i et minut. Lad stoffet afkøle i et minut.

Skær om bogstaverne igen. Dette vil klippe ud bonding stoffet til perfekt matcher stof bogstaver.

Skræl ryggen fra stoffet bogstaverne, og arranger dem på kluden eller klædedragt, som du vil sy navnet på. Jern oven på stoffet bogstaver ved hjælp af høj varme, som vil bøje bogstaverne på kluden. Lad kluden afkøle i et minut.

Træk en nål med farverig tråd, og sy rundt i hver af bogstaverne ved hjælp af en kæde eller tætsøm. Dette vil få bogstaverne til at se ud som om de blev håndsyet på kluden uden hjælp af bindemiddel. Afskær overskydende tråd, før du bruger kluden eller tøjet.

Advarsel

Hold jernet utilgængeligt for børn. Varme strygejern kan forårsage alvorlige og alvorlige forbrændinger på huden ved kontakt.

Hold alle nåle og sakse utilgængeligt for børn.