Sådan Smock Flowerettes - Fritid

Sådan Smock Flowerettes


Blomstrer er lavet med en variation af basiskabelsømmen. Disse enkle runde blomster er lavet med seks masker arbejdet over fire pletter. Hvis du ved hvordan man syer op og ned kabler, kan du lave blomsteretter. De er en fantastisk måde at tilføje en ekstra farve til et grundlæggende smocking design. De tilføjes normalt efter at resten af ​​smocking er afsluttet. Sy en perle eller en fransk knude i midten af ​​blomsten for et andet udseende.

Pleat og bloker dit stof. Arbejd de andre dele af dit smocking design først, medmindre andet er angivet på din smocking plade. Træk din nål med fire tråde af broderi tandtråd. Knyt enden af ​​flossen.

Lav et kabel ned over de to første pletter, og hold din nål parallelt med samlingstråden. Arbejd et opkabel over andet og tredje plov.

Arbejd et nedadgående kabel over de tredje og fjerede pletter, men lad ikke nålen op mellem de to pletter, i stedet løbe nålen gennem alle fire pletter og bring den ud på venstre side af det første plet, et par tråde under punktet du tog nålen ud, når du gjorde det første kabel.

Træk tråden over de to første pletter og lav et opkabel. Lav et kabel ned over det andet og det tredje fløj. Lav et kabel op over det tredje og fjerde plet.

Bring nålen gennem ryggen af ​​stoffet. Træk flossen igennem og knæk den af. Skær overskydende floss af.

Tip

Før du træder i din nål, saml dine fire tråde af floss sammen og læg dem på et strygebræt. Stivelse og jern dem flade for at skabe et lille bånd af floss. Dette vil medvirke til at skabe glatte blomster med god dækning.