Sådan String en 5-streng Banjo - Fritid

Sådan String en 5-streng Banjo


Fem-strengs banjo er adskilt af dets høj G, lav D, lav G, B og høj D strings. Banjostrengen er typisk lavet af sårstål eller metal. Strengene er fastgjort til en bro i bunden af ​​instrumentet og løber længden af ​​halsen til tunertængerne - fire ved hovedstokken og en femtedel for den høje G-streng, der ligger på halsen ved den femte kant.


Træk den høje G-streng gennem den første strengspalte i broen. Træk strengen, indtil perlen i den anden ende af strengen gør kontakt med broens bagside.


Træk den øverste ende af den høje G-streng gennem hullet i tunerpenet placeret på banjens hals ved den femte fret. Træk strenget, indtil der kun er lidt slæk mellem broen og tunerpenet.


Sæt slutningen af ​​strengen mod uret rundt om tunerkanalen og over strengen, der løber fra broen. Sæt derefter strengen tilbage under, skaber en simpel knude.


Træk enden af ​​strengen, indtil knuden er tæt omkring tunerpenet.


Drej tunerpenet for at stramme og afstemme strengen. Brug en elektronisk tuner, pitch pipe eller software tuning program på din computer for at tune strengen til en høj G pitch.


Træk den lave D-streng gennem den anden strengspalte i broen. Træk strenget, indtil perlen i bundenden kommer i kontakt med broen.


Træk den lave D-streng gennem hullet på den første tuner-pinde på hovedstokken (den nederste venstre pinde, når du kigger på banjoet oprejst). Gentag trin 2 til 5 med dette og resten af ​​strengene ved hjælp af de resterende brospor og tunerpinde i rækkefølge indtil færdiggørelsen med høj D-snoren.

Tip

Skær slutningen af ​​hver streng på tunerpenet med en saks, der efterlader omkring en 1/4 tommers længde af streng.

Advarsel

Brug en elektronisk tuner eller lignende enhed ved tuning for at sikre, at strengene ikke strammes over. Dette kan føre til strengbrud.