Sådan String en Første Act Guitar - Fritid

Sådan String en Første Act Guitar

Første lov laver flere højkvalitetsbegyndergitarer, der har gennemtrængende kropsbygning, som tilføjer vedligeholdelse af noterne og skaber et stærkt forankringspunkt for selve strengen. Ved at skubbe en snor gennem hullet på bagsiden, kan du med succes tilføje det til din spille på en Elektriske Guitar fra første akt.

Fjern lav-E-strengen fra pakken og unravel. Nogle strengfirmaer sætter alle strenge i samme pakke, mens andre har individuelle strenge i konvolutter. Der er strengfirmaer, der bruger forskellige farveboldender til at identificere en strengsmåler også. Sørg for at løsne strengen langsomt, fordi strengen er under pres og kan skade dig, hvis du ikke er forsigtig.

Flip gitaren over og find de seks huller på bagsiden af ​​kroppen. Du skal indsætte low-E-snoren i hullet, der svarer til dets sted på guitaren. En string-through-body-konfiguration tilføjer vedligeholdelse, men du skal have strenge, der er lange nok til at gå fra undersiden af ​​kroppen til stemmestængerne med rigelig strenglængde for at ombryde stangen nogle gange.

Flip gitaren tilbage og træk strengen hele vejen igennem, indtil kuglens ende fanger på indersiden af ​​strengen gennem kroppen. Det er her, hvor strengen vil forankre sig selv. Første akt tilbyder strengeegenskaber på de fleste af sine elektriske guitarer med enkelt broer.

Placér broens ende på sadeln og send snoren gennem lav-E tuning posten. Dette vil være den på tuningstangen nærmest dig, hvis guitaren er på dit skød med hovedstammen til venstre.

Drej stemmestangen med uret for at stramme strengen. Sørg for, at ekstra strengen vinder rundt om tunestangen flere gange under hullet. Dette vil resultere i den korrekte mængde nedadgående tryk på strengen og forhindre det i at løsne sig.

Klip den ekstra streng, der stikker ud af stemmestangen, fordi du ikke ønsker mere end tre eller fire wraps omkring stemmestangen.

Gentag trin 1 til 6 for de andre fem strenge og sørg for, at de er i deres rigtige pletter. En standard-tunet guitar har en E, A, D, G, B og high-E-strenge.