Sådan trykker du på en knap hurtigere i videospil - Fritid

Sådan trykker du på en knap hurtigere i videospil

Mange klassiske konsolspil krævede hurtig tryk, der pressede for at løbe eller skyde hurtigere, og selvom spil er blevet mere komplicerede, har industrien endnu ikke vokset mekanikeren til gentagne knappresser. I disse dage er disse begivenheder i form af hurtige tidshændelser, med titler som "God of War" og Batman "Arkham" serien, der kræver hurtig tapping for selv de mindste handlinger, såsom åbning af en dør. At lære nogle få tricks får dig ikke til niveauet Takahashi-meijin, som blev kendt for at trykke på en knap 16 gange i sekundet, men i det mindste kommer du igennem uden en øm tommelfinger.

Sæt styringen ned

Det mest grundlæggende skridt til at trykke en knap hurtigere er at opgive at bruge tommelfingeren. I stedet skal du sætte kontrolleren i dit skød og hamre med din pegefinger. For at eke ud en smule mere hastighed, tryk med begge dine indeksfingre på en gang eller skifte mellem to fingre for at holde sig trættende under langvarige tappingsekvenser.

Gnid over knappen

I stedet for at flytte hele hånden op og ned, skal du forkorte den tid, det tager for hver tryk, ved at gnide frem og tilbage på tværs af en knap. For at holde fingeren fra at fange på knappens kant, pakk din hånd i slutningen af ​​din skjorte. Alternativt kan du på styreenheder med tilstrækkelig overfladiske knapper gnide en blyantsslitter over knappen.

Takahashi's Metode

For at efterligne den knappressende mester skal du sætte tommelfingeren mod din langfinger og placere siden på din langfinger på knappen. Hurtigt vibrere op og ned med små bevægelser fra underarmen, i stedet for at flytte fingrene eller håndleddet.