Sådan Test Elektriske Guitar Pickup Resistance - Fritid

Sådan Test Elektriske Guitar Pickup Resistance


Hjertet i en elektrisk guitar tone er i sine pickups. Ved måling af modstanden af ​​en pickup vil du ikke fortælle dig meget om sine lydegenskaber, det vil oprette et ballparkoverslag over, hvordan "hot" pickupen lyder, og om den er i god stand.

Forberedelse

Placer pickupen på en flad overflade, og fastgør ledningskablerne med tape. Hvis afhentningen har mere end to ledninger, og du har problemer med at identificere, hvad du skal måle, skal du spore ledningerne tilbage til afhentningen: De ledninger, der direkte kontakter afhentningsviklingene, er de eneste der giver dig afhentningens modstand.

Indstil din volt-ohm meter til "Ohms" eller "Resistance." Hvis du har mulighed for flere modstandsstandarder, skal du vælge "20 kOhms." De fleste single-spiral guitar pickups har under 10 kilo ohm modstand, og de fleste humbuckers (dobbelt-spiral pickups) har under 20 kilo-ohm.

Hvis du har en analog måler, er det nødvendigt at etablere en nulaflæsning. Hold målerens røde og sorte prober sammen, og drej "Zero Ohm Adjust" -knappen, indtil måleren står "0." Digitale målere behøver ikke at nulstilles.

Måle modstand

Berør målerens sorte probe til den ledige ledning ved enden af ​​den negative pickupledning, normalt den sorte ledning.

Berør målerens røde sonde til den positive ledning, normalt rød eller gul.

Rør ikke ved noget ledende metal, enten proberne eller pickup lederne, med fingrene. Hvis du gør det, måles din krops modstand og skæve dine resultater.

Se målerens nål eller digital udlæsning. En analog meters nål vil tage et øjeblik at afregne korrekt læsning, men en digital måler giver øjeblikkelige resultater. Jo højere modstand, jo varmere hentes lyden. Hvis der ikke læses, kan afhentningen blive beskadiget.

Advarsel

Pas på ikke at røre pickup-snoede ledninger. Disse viklinger er lavet af meget tyndt garntråd såret tusindvis af gange og er således meget skrøbelige. At bryde dem vil helt deaktivere din afhentning.