Sådan henføres en Husqvarna Serger - Fritid

Sådan henføres en Husqvarna Serger


Husqvarna Huskylock overlock maskinerne er kraftige sergers lavet til hjemmebrug. De kommer i en række modeller, fra en billigt prissat basismodel, der indeholder fire kegler af tråd til en højere version, der indeholder fem kegler af tråd. Alle modeller leveres med en række forskellige muligheder og sømme. Uanset hvilken model du har, er alle Husqvarna Husklock-maskinerne enkle at tråde. I modsætning til andre sergers er der ingen skjulte sløjfer til tråd og ingen brug for pincet. Med det farvekodede gevinddiagram på maskine er træsning hurtig og nem.

Placer trådkegler på trådspoleholdere på bagsiden af ​​maskinen. Tryk dem fast på plads uden at tvinge dem, så de låses i position. Skub forsigtigt trådspoleholdere på plads over hver spole. Slap af en 10-tommers trådlængde fra hver spole.

Træk tråden længst til højre op over trådkroge og over toppen af ​​maskinen. Du vil se en farvekodet trådguide på din serger; For en 5-tråds maskine bliver den lilla og for en 4-tråds maskine bliver den blå. Indstil spændingen længst til højre mod nul og træk tråden ind mellem spændeskivepladsen, og sørg for, at den ligger fladt. Skub løberdøren åben ved at trække den mod dig og til højre. Fortsæt med at trække tråden ned til de nederste løkker. Træk din tråd gennem den lilla eller blå (afhængigt af din maskintype) trådområder fra højre til venstre, træk tråden gennem øjet på den nederste løber og mod den serger halsplade, der er placeret direkte under nålene.

Træk den næste løber, som er anden til højre. For en 5-tråds maskine er gevindskæringsvejledningen blå og for en 4-tråds maskine er den grøn. Træk din tråd gennem trådkroge og over maskinen. Indstil spændingen til nul og træk tråden gennem spændeskiven, så sørg for at den ligger fladt. Træk tråden ned mod den øvre løber, efter den tilsvarende trådstyringsfarve fra højre til venstre og gennem øjen af ​​den øvre løber og derefter op til halspladen.

Træk den næste løber, hvis du har en 5-trådsmaskine. Trådguiden til denne løber er grøn. Som du gjorde i tidligere trin, træk din tråd op gennem trådkroge og over maskinen og træk den gennem spændeskivepladsen. Fortsæt forsigtigt ned til den grønne løber og træk den fra højre til venstre og op gennem løbehjulets øje.

Træk tråden til højre nål. Følg den røde trådguide og træk tråden gennem trådkroge og over maskinen, og læg den omhyggeligt i spændeskivepladsen. Træk tråden lige ned til bunden af ​​spændeskiveholderen og 90 graders vinkel til venstre under metaltrådshuset. Træk det gennem trådføderen til venstre for metaltrådshuset og op og gennem trådføderåbningen oven på metaltrådshuset. Træk din tråd lige ned til trådføderen direkte over højre nål, og træk nålens øje. Gentag disse trin til venstre nål ved at følge den gule gevindskinne.

Træk alle trådene ud på bagsiden af ​​maskinen og efterlader mindst en 10-tommers hale i hver. Indstil dine spændingsindstillinger til din ønskede sokersøm og træk på et stykke skrotstof, før du serger dit projekt for at sikre, at alle gevindene er korrekt placeret.