Hvordan man binder en endeløs knude - Fritid

Hvordan man binder en endeløs knude


En uendelig knude, der undertiden hedder en kinesisk endeløs knude, er en knude uden en åbenbar begyndelse eller ende. Knutens tilsyneladende endeløse natur symboliserer Buddha's uendelige visdom og medfølelse. En uendelig knude er generelt bundet meget tæt uden huller, hvilket er symbolsk for balance og harmoni. Disse knuder ses almindeligvis ved afslutningen af ​​mala perler, der bruges til at øge koncentrationen og fokusere i meditation, men de kan også dekorere enderne af armbånd eller vedhæng.

Læg stykket fladt på et bord og fold det for at danne en krydsform med de to åbne ender af snoren mod kroppen. Korset skal have fire punkter med en vandret diamantform i midten, hvor de fire arme berører. Pointen til bunden, tættest på dig, vil være punkt A. Pointen til højre for A vil være B. Pointen i topcenteret er C, og punktet til venstre er D.

Tag punkt A og fold det over punkt B, så det nu vender væk fra din krop og er til højre for punkt C.

Pick up point B og fold det over punkterne A og C, hvile det oven på punkt D.

Fold punkt C ned over punkterne B og D, så det nu står over for din krop. Hold på plads.

Fold punkt D over punkt C og træk det under stykkerne af snoren, der danner punkt A. Point D skal nu være i den oprindelige position af punkt B. Du skal kunne bemærke firkantet danner midt i knuden.

Træk alle punkter stramt for at danne midtpunktet af den endeløse knude.

Gentag trin 1 til 6, indtil du ikke længere kan danne flere firkanter med snoren.

Tip

Brug endeløse knuder til at pryder gaver som et symbol på den dybe forbindelse mellem venner og familie.