Sådan sporer man et mønster til glasmaleri - Fritid

Sådan sporer man et mønster til glasmaleri

Sådan sporer man et mønster til glasmaleri. Når du har glasset rent og klar til at male på, er det tid til at lave en sidste ting til designet. Du skal spore det design, du allerede har lagt på papir. Dette fortykker linjerne og forbereder det til glasmaleren, der ofte spredes på glasset ved hjælp af dysen på malbeholderen.

Læg designet ud fladt på dit arbejdsområde.

Brug en tyk permanent markør til at spore omridset af glasmaleriets design. Dette fortykker linjerne, så de tættere matcher bredden af ​​din glasmalingforing.

Anbring designet inde i glasset med tape.

Brug den sorte glasmaleriforing og spor forsigtigt på glasset, de tykkere linjer, som du lige spores direkte over på designet.

Lad foringen male tørre, før du tilføjer farve.

Tip

Sporing af et billede skaber kroppens hukommelse af billedet. Dette giver dig mulighed for at spore det for anden gang med linerfarven mere jævnt og lette meget af stammen, der ellers ses, når du først lærer at lave glasmaleri. Hvis du bruger sort liner, vil du måske spore billedet i grønt eller rødt, så det er lettere at se, hvor du har eller ikke har tilføjet liner. Du kan få en bred vifte af glasdesign fra clip art-websteder som Barrys Clip Art Server, eller du kan købe præfabrikerede designs fra håndværksbutikker som Michael's.