Sådan fejlfindes en Singer Serger - Fritid

Sådan fejlfindes en Singer Serger


Sanger sergers er kendt for deres holdbarhed og tilgængelighed hos stormagasiner. Mens de kan klare sig med nøjagtighed og hastighed, kan de syltetøj og springe over en tråd, hvis de ikke er skruet korrekt eller hvis spændingerne er slukket. Fejlfinding af sergeren hjemme vil i de fleste tilfælde løse et simpelt problem og eliminere en dyr tur til værkstedet.

Sørg for, at alle keglerne på trådholderen er på plads og ikke vælter til den ene side. Følg tråden for at sikre, at hver tråd passerer gennem den åbne trådstyring, der trækkes op over trådens kegler.

Følg sergerens tråd for at sikre, at hver er i den angivne vej. De fleste Singer-sergers kommer farvekodede for at gøre det let at følge sergerbanen, men hvis modellen ikke findes, henvises til den vejledning, der fulgte med maskinen. Hvis en tråd falder ud af en løber, skal du fjerne alle trådene fra sergeren og begynde igen, begyndende med den øvre løber og den nedre løber, så de rigtige symaskine nåle efterfulgt af den sidste venstre nål. Brug lange pincet, hvis det er nødvendigt, for at nå alle løbehjulene.

Sæt nålene ordentligt ind i Singer Serger i begyndelsen af ​​serging. Hvis nogen af ​​nålene glider ned under syning, skal du stoppe maskinen og slukke for den. Skub op og stram for at holde dem på plads. Singer sergers kræver standard symaskine nåle; De flade dele peger mod bagsiden, og den afrundede del vender fremad.

Juster trådspændingen for at stramme eller løsne sømmen. Hvis syningen klaser op, sænk spændingen, indtil kæden på kanten af ​​et stykke skrot stof kommer lige. Hvis sømmen er meget løs og synes at komme ud af beklædningsgenstanden, øges spændingen. Dette sikrer, at stingene kommer jævnt sammen.

Sørg for, at maskinen er korrekt tilsluttet, fra stikkontakten på væggen til pedalen, der er fastgjort til maskinen. Ethvert snor, der styrer Singer-sergeren, skal fastgøres til sergeren korrekt og skubbes ordentligt på plads.