Sådan tune en 12-strings guitar med en tuner - Fritid

Sådan tune en 12-strings guitar med en tuner


Twelve-string guitarer giver publikum følelsen af ​​at høre flere guitarer. Producerer en fyldigere tone end deres seksstrengsmodeller, 12-strengs guitarer skaber en korreffekt på grund af seks strenge, sætter strategisk en oktav over seks modsatte strenge indstillet til "EADGBE." Stærkt anvendt som et rytmeinstrument er 12-strengs guitarer almindeligt bruges i folkemusik, rock og blues musik. Marginalt vanskeligere at tune, gitarister, der ikke er bekendt med instrumentet, kan overveje at anvende en tuner til at gøre arbejdet nemmere.

Tilslut eller tilslut tuneren til guitaren. Hvis den anvendte tuner ikke har nogen vedhæftning eller stik, skal du placere den inden for et par tommer af guitarlegemet. Bemærk, at tuning starter med den tyndeste streng og arbejder opad og slutter ved den tykkeste streng.

Indstil de to første strenge, de høje "E" -strenge. Disse er de tyndeste strenge. Tune begge strenge til "E." Strenge skal være den samme tonehøjde.

Indstil det andet par strenge. Tune begge strenge til "B." Strenge skal være den samme tonehøjde.

Indstil det tredje par strenge. Begge strenge indstilles til "G." Indstil bunden af ​​de to strenge først. Indstil denne streng til "G", samme tonehøjde som "G" på en seks-strengs guitar. Indstil topstrengen til "G", men en oktav over den nedre streng.

Indstil det fjerde par strings. Begge strenge vil blive indstillet til "D." Justere bunden af ​​de to strenge først. Tune denne streng til "D", samme tonehøjde som en "D" på en seks-strengs guitar. Indstil topprækken til "D", men en oktav over den nedre streng.

Indstil det femte par strenge.Begge strenge bliver indstillet til "A." Indstil bunden af ​​de to strenge først. Indstil denne streng til "A", samme tonehøjde som en "A" på en seks-strengs guitar. Indstil topprækken til "A", men en oktav over den nedre streng.

Indstil det sjette par strenge. Begge strenge indstilles til "E." Indstil bunden af ​​de to strenge først. Indstil denne streng til "E", samme tonehøjde som en "E" på en seks-strengs guitar. Indstil topprækken til "E", men en oktav over den nederste streng.

Tip

Bemærk, at tunere generelt er designet til at hente samme note uanset oktav. Når man f.eks. Rammer "B" -strenge, registrerer tuneren notatet på samme måde.