Sådan bruges Boye Loopy Scarf Tool - Fritid

Sådan bruges Boye Loopy Scarf Tool

Strikning et tørklæde for hånd med striknåle er tidskrævende. Men du kan gøre et strikket tørklæde i en brøkdel af tiden med Boye Loopy tørklædeværktøjet. Værktøjet er et U-formet stykke plastik. Ved at bruge to stykker garn indpakket og knukket på en bestemt måde, kan du producere et strikket tørklæde uden at strikke nåle.

Lav en løkke i garnet. Grip et andet afsnit af garnet under løkken og træk det igennem løkken for at skabe en glidende knude. Hold glideknappen foran det U-formede Loopy Scarf Tool.

Pass tørklædegarnet rundt på højre side af værktøjet. Foder den rundt på venstre side i et figur-otte mønster. Foder en sløjfe fra garnets hale gennem bindegarns glideknopsløjfen. Træk knuden stramt. Sløjfen står stående op. Gentag denne proces, indtil værktøjet er fuldt.

Bagsæk gennem midterbindingsgarnet med en nål og en tråd. Dette vil sikre garnet til løkkerne. Knude tråden på plads.

Skub sløjferne i enden af ​​det U-formede værktøj. Placér tørklædestykket, så det hænger på bunden af ​​U med de sidste bindestropper på U-armene. Gentag processen med at lave tørklæde sektioner, indtil tørklædet er den ønskede længde. Skær tørklædet og træk det selv om den sidste bindende sløjfe.