Sådan bruges glimmer i smeltet glas - Fritid

Sådan bruges glimmer i smeltet glas


Glimmer er et naturligt forekommende mineral, der er kompatibelt med det meste glas. Glimmer leveres i mange farver og giver en lysende glans, når den tilsættes til smeltet glas. Glimmer vil holde sin farve, når den fyres op til omkring 1400 grader Fahrenheit. Denne vejledning vil forklare, hvordan man bruger glimmer i dit smeltede kunstværk.

Skits et design til brug i din smeltede glas kunst. Husk at tænke på brugen af ​​både positivt og negativt rum, når du opretter dit design.


Skær et 8x8 tommer stykke glas. Vask omhyggeligt med alkohol. Sørg for, at der ikke er olie, også fra dine hænder på dit glas.


Bland glimmer og alkohol på glasskålen, indtil der ikke er klumper i blandingen. Skrab i glasburk til brug for maling eller spray maling.

Tegn et mønster på kontaktpapir. Skær designen ud for at skabe en brugskencil, der kan sidde fast på dit glas. Bemærk, at klistermærker er et godt pre-made alternativ til at skabe en enkelt brug stencil med kontaktpapir.


Hold stencilen til glasset.

Læg eller sprøjt glaspladen jævnt i kontaktpapir med glimmerblandingen. Lad glimmerblandingen tørre.

Fjern forsigtigt kontaktpapiret. Glimmer vil blive efterladt i alle hullerne i din stencil.

Placer i det smeltede glasstykke i den forberedte glasovn. Brand ved hjælp af følgende skema som vejledning:

Ramp ºF / Hr Måltemperatur Hold for 1 350 1490 10 2 Fuld 960 15 3 150 700 0

Tip

Du kan luftbørste glimmer ved hjælp af en luftpistol. Nogle mennesker kan lide at skabe en solid overflade af glimmer og derefter sandblæses væk designet. For at gøre det, se vores eHow Sådan sandblast glimmer fyret på smeltet glas eller klik på linket til smeltede glas tutorials i ressource sektionen i denne artikel. Du kan erstatte Klyr-Fire til alkohol, når du blander glimmer.

Advarsel

Glimmer smelter ikke ind i glasset, når det placeres i ovnen. Glimmer bør ikke placeres i nærheden af ​​glasets kant, hvis den placeres mellem to lag glas, da glimmerne forhindrer kanterne i at smelte korrekt. Glimmer vil få et meget interessant dybt udseende, når det er klædt med klart glas, men afskåret glimmer skal holdes væk fra glasets kanter, når den er afkortet. Sørg for, at dit affyrede objekt er vendt tilbage til stuetemperatur, inden du tager det ud af ovnen. Forlad aldrig en ovn uden opsyn, når du fyrer. Brug en støvmaske, når du arbejder med glimmer. Tag alle brandsikkerhedsforanstaltninger.