Sådan bruges Ernie Ball 6180 Volume Pedal - Fritid

Sådan bruges Ernie Ball 6180 Volume Pedal

Ernie Ball 6180 volumenpedal er modelbetegnelsen til Ernie Ball VP Jr 250K. Denne pedal er primært designet til at styre volumenet af en elektrisk guitar. Det er specielt lavet til at styre volumenet af et passivt signal. Det fungerer muligvis ikke korrekt med et aktivt signal, som det, der produceres af en guitar med aktive pickups. Pedalens design er enkel.

Tilslut indgangsporten på Ernie Ball 6180 volumenpedalen til stikket på elgitaren med et instrumentkabel. Gitarister med flere effekter forbundet i en kæde mellem guitar og forstærker kan vælge at forbinde pedalen overalt i kæden.

Tilslut udgangsåbningen på volumenpedalen til indgangsporten på guitarforstærkeren med et instrumentkabel. Denne port kan også forbindes til indgangsporten for en effektkæde, hvis det ønskes.

Slut tunerporten på volumenpedalen til indgangsporten på den elektriske guitar-tuner. Dette trin er valgfrit. Volumpedalen sender et signal til en tilsluttet tuner. Dette er mest nyttigt til tilslutning til elektriske tunere, der kun har en indgangsport, men ingen udgangsport, som de fleste håndholdte tuner-designs.

Vip taperingen på Ernie Ball 6180 volumenpedalen afhængigt af, hvordan pedalen skal reagere. Faldet ned er standardindstillingen. Volumenet vil gradvist øge de første to tredjedele af vejen. Den endelige tredjedel af vejen vil have en meget større volumenforøgelse end resten af ​​bevægelsen. Ved at vende omskifteren til op-positionen får volumenet til at stige jævnt over hele pedalbevægelsen.

Tryk pedalen helt ned med din hæl. Dette er nulindstillingen, som effektivt dæmper guitar signalet ind i pedalen.

Tænd for forstærkeren. Det er ikke påkrævet, men normalt en god ide at stanse guitar signalet, før du tænder for en forstærker. Dette forhindrer ved et uheld at skabe nogle ubehagelige lyde, der nogle gange opstår, når en forstærker er tændt.

Tryk på pedalen med tåen for at øge lydstyrken på guitar-signalet. Maksimal indstilling opnås ved at trykke helt ned med tåen. Dette svarer til lydstyrken af ​​guitar-signalet uden at tilsluttes en lydpedal. Ernie Ball 6180 volumenpedalen øger ikke lyden af ​​en guitar over det normale niveau.

Tryk pedalen med hælen, når du vil reducere lydstyrken på guitar-signalet.

Tip

Typisk skal Ernie Ball VP Jr 250K (6180 volumenpedal) fastgøres direkte til guitaren, selv for guitarister med flere effekter. Dette er især relevant, hvis en elektrisk guitar-tuner er forbundet til porten på volumenpedalen. Imidlertid kan placeringen af ​​pedaler i en effektkæde variere baseret på de anvendte pedaler og gitaristens personlige præferencer. Dette er det bedste startsted, men kan flyttes i kæden efter behov. Denne volumenpedal er designet specielt til passiv elektronik. De fleste guitarer har passive pickups, men aktive pickups er blevet almindelige på mange modeller. Der er en nem måde at fortælle om en afhentning er aktiv eller passiv. Aktive pickups har et batteri til strømforsyning til pickup-forkampen. Passive pickups har aldrig et batteri.