Sådan Wire-Wrap Arrowheads - Fritid

Sådan Wire-Wrap Arrowheads

Wire-wrapping en pilehoved, hvad enten det er en du har fundet eller købt, er en enkel måde at lave et smykke på, som vil være sikker på at få lidt opmærksomhed. Making wire-wrapped smykker er et let projekt, der kan gennemføres inden for få minutter og kræver ingen tidligere erfaring med at lave smykker. Klippetråd kan være skarpt, så det er vigtigt at bære handsker og overvåge eventuelle børn, der kan indpakke pilehoveder.

Brug wire cutters til at gøre en 10 til 15 tommer længde af ledning. Ændre denne længde for at passe til din pilhoved størrelse og mængden af ​​det du ønsker dækket af ledningen; nogle pilehoveder er meget større end andre.

Fold ledningen halvt, så de to ender møder. Fold ledningen halvt igen, så du har fire tråde med to sløjfer i den ene ende.

Brug rundnæsetænger til at dreje tråden i den ene ende for at skabe en ledning, der er stor nok til at passere en kæde eller lædersnor igennem.

Placér sløjfen bag pilespidsen på et centralt punkt; løkken skal være lidt forhøjet, så du kan sætte en kæde eller ledning gennem den. Hvis pilehovedet har tang, fremspring på begge sider over akslen, skal du sætte sløjfen der.

Hold pilhovedet i den ene hånd og pakk en sektion af wire rundt om pilens forside og tilbage rundt. Sæt tråden rundt om indrykket skabt af tangs.

Gentag trin 5 med den anden sektion af wire, indpakker ledningen i den modsatte retning på tværs af pilens forside og rundt på bagsiden.

Skær eller vrid en overskydende ledning sammen og tryk den flad mod pilens hoved. Brug en fil til at glatte kanterne af ledningen, så den ikke ridder bæreren.

Skub et stykke lædersnor eller en kæde gennem løkken på bagsiden af ​​pilspidsen for at færdiggøre smykkestykket.