Sådan Word Destination Bryllup Invitationer - Fritid

Sådan Word Destination Bryllup Invitationer

En destination bryllup præsenterer nogle særlige overvejelser, når du bestiller dine invitationer. Vil du invitere alle til brylluppet eller sende invitationer til en reception derhjemme? Vil dine gæsters indkvartering betales, hvis de kan deltage i arrangementet? Omhyggelig ordlyd på din invitation eller indlæg vil hjælpe med at gøre dine intentioner kendt for dine gæster.

Vær klar over arrangementet. Det er ikke ualmindeligt, at par har et bryllup med kun tætte venner og familie i opmødet, efterfulgt af en stor modtagelse tilbage derhjemme. Vælg din invitation formulering omhyggeligt for at sikre, at gæsterne ved, hvad de bliver inviteret til. Tjek med din invitationskilde for ordforslag til særlige situationer. Du kan tilpasse prøveversioner online på websteder som Verseit.com.

Inkluder hele adresse på bryllupsstedet på invitationen. Mens lokale bryllupper kun kræver en gadenavn, vil rejsende have brug for by, stat og eventuelt landoplysninger.

Giv anvisninger til, hvad gæsterne skal bære. Når du tilføjer en linje i slutningen af ​​dine bryllup invitationer, vil en sådan "casual klæde", "tropisk chic klæde" eller cocktailklæde være med til at sikre, at dine gæster pakker passende tøj til bryllup ceremoni og modtagelse.

Medtag indkvarteringsoplysninger i et indlæg. Vær specifik med hotelnavneanbefalinger eller om boliger er forudindstillet til gæster med rabat.

Hvis dit bryllup allerede fandt sted langt, og du nu kaster en reception, skal du bruge klar formulering, som passer til situationen. For eksempel kan du have din invitation til at sige noget svarende til, "Vi er hjemme fra vores bryllupsceremoni og ønsker at fejre vores bryllup med vores venner og familie."

Tip

Send dine invitationer flere måneder før datoen for at give gæsterne rigelig tid til at planlægge og lave rejsearrangementer. Det er høfligt at sende et "Gem dato" -kortet endnu tidligere.

Vælg en invitation, der afspejler placeringen og temaet for dit bryllup. Hvis det kommer til at være en afslappet affære på stranden, er en uformel invitation med strand inspirerede detaljer passende.

Uanset hvilken type bryllup, skal du sørge for at ordlyden og invitationen koordinerer. Du må ikke parre uformel ordlyd med en formel invitation.