Sådan skriver du en tak for din køreservice - Fritid

Sådan skriver du en tak for din køreservice


Musik forestillinger har beføjelse til at forbedre oplevelsen af ​​en formel begivenhed. Uanset om du ansætter et koncertband, et lille kammerensemble eller et kor til at give musik, fortjener de enkelte taknemmelighed for deres tid og kræfter. At sende et formelt "tak" brev giver dig mulighed for at kommunikere personlig taknemmelighed til de enkelte medlemmer af den musikalske organisation.

Åbn brevet med en formel introduktion til koret. I artiklen "Sådan skriver du det perfekte" tak, "Brev", antyder Alice Feathers at bruge den "konventionelle" kære "plus" Mr. "eller" Ms. "efterfulgt af fornavnet og / eller efternavnet efterfulgt af et kolon. "Adress også brevet til korernes medlemmer for at tilføje en følelse af inkludering.

Start brevets krop med den officielle "tak". Angiv de nøjagtige detaljer om den begivenhed, hvor koret leverede service. Udtryk din forståelse for og betydningen af ​​korets bidrag til din begivenhed.

Inkluder komplimenter fra andre til stede. Hvis andre højtstående personer udtrykte taknemmelighed for korets bidrag, deler du i deres brev disse komplimenter med direktøren.

Opsummer kort formålet med din begivenhed og vigtigheden af ​​korets rolle i din events succes. De fleste direktører rammer taknemmelige taknemmelser for medlemmer at læse på et senere tidspunkt.

Luk brevets krop med en anden taknemmelighed. Hvis du er så tilbøjelig til at udvide en invitation til deltagelse i fremtidige begivenheder.

Skriv ordet "Med venlig hilsen" på højre side af kroppen. Forlad plads til din underskrift, og skriv dit navn under ordet "Med venlig hilsen."

Tip

Oprethold en positiv og behagelig tone gennem hele brevet. Send brevet rettidigt - inden for to dage efter begivenheden.