Sådan skriver du DVD Cover-indhold - Fritid

Sådan skriver du DVD Cover-indhold


Indholdet af et dvd-cover skal skrives på en kort og levende måde. DVD cover indhold er marketing materiale og bør indeholde de bedst sælgende point. Hvis en seer er slukket af dækslet, er det sandsynligt, at han ikke vil købe eller se dvd'en. Indholdet og grafikken tjener som salgssted og bør give læseren en ide om, hvad dvd'en vil fungere uden et fuldstændigt resumé. Det skulle lokke læseren til at se dvd'en ved at præsentere lige nok information.

Vurdering af DVD-indholdet

Se på dvd'en. Det er nødvendigt at se materialet, før man finder ud af dvd'ens stærkeste salgspoint. Direktøren eller producenten kan dog have en bestemt ide om, hvad de vil have med på coveret. Hvis ja, spørg, hvad er de fem største salgs-punkter på dvd'en, og hvis der er specifikke indholdsforespørgsler.

Vælg de mest interessante punkter på DVD'en. Er der en bestemt scene, der har fået din opmærksomhed? Hvilke scener eller punkter sidder fast i dit sind, når du var færdig med at se? Disse svar vil sandsynligvis være nøglesalget point for seerne. Kapitalisere hvad der har påvirket dig som seer og brug disse punkter til at sælge DVD'en gennem materialet på omslaget. Udarbejdelse af en oversigt eller en liste over nøglepunkter kan hjælpe dig med at prioritere scener eller begivenheder. Hvis dvd'ens indhold er uddybet, kan du bruge oversigten til at hjælpe dig med at inkludere tantaliserende oplysninger uden at ødelægge historien.

Find DVD'ens største punkt i konflikt. Du kan eller ikke ønsker at inkludere konflikten i dækningsindhold. Hvis det største konfliktpunkt er den eneste konflikt, kan det medføre, at hele dvd'en giver væk. Konflikt er imidlertid, hvad der holder en seer engageret og ønsker at vide mere. Du vil muligvis gerne antydes i en konflikt i omslagsmaterialet, så læseren føler behovet for at finde ud af resultatet.

Dekrypter din tilsigtede målgruppe. Vælg, hvordan du ruller i seeren. Hvis dvd'en er rettet mod et bestemt publikum, skal du udnytte det, men også finde måder at udvide seere på. Find forekomster i DVD'en, der kan tale til seere uden for nicheen (hvis dvd'en er specifik). Beskrive dvd'en med en følelse af universalitet vil hjælpe dig med at markedsføre ikke kun den tilsigtede publikum, men også eventuelle købere. For eksempel, hvis filmen er en actionfilm rettet mod et mandligt publikum, inkludere enhver godbid om mulig romantik for at udvide intriger til kvindelige seere.

Skrive det korrekte indhold

Sørg for, at dvd'ens frontdæksel er grafisk orienteret. Ofte består forsiden af ​​et foto eller en grafik, titlen og hovedaktørerne (som regel de mest anerkendte skuespillere). Nogle gange vil forsiden også indeholde et vidnesbyrd fra en anmeldelse.

Skriv indhold på bagsiden. Når grafikken trækker betragteren i, ser de på bagsiden for at finde ud af, om grafikken skildrer historien. Hold den forreste grafik i tankerne sammen med DVD'ens indhold, når du skriver materialet til bagcoveret.

Hold plads i tankerne. Du er begrænset til bagcoveret, som også indeholder grafik eller fotografering. Credits og testimonials vil også blive medtaget her. Dvd sager er 5,5 inches ved 9 inches. Området, der er tilgængeligt for skriftligt indhold, er normalt halv eller mindre af pladsen på bagsiden. Så vil du nok kun have plads til højst ti sætninger. Hold det enkelt, koncist og husk at indholdets hovedmål er at informere og sælge.

Træk det hele sammen. Nu hvor du har vurderet dvd'ens indhold, konflikter, karakterer og publikum, skal du vurdere, hvilken præsentation der vil være det bedst sælgende punkt. Skal du tilbyde et kort resumé? Skal du plage publikum med hensyn til den mest stressende konflikt inkluderet? Er der noget nyt og provokerende, at dvd'en har at tilbyde? Er der berømte skuespillere, der kan hjælpe med at sælge den dvd, som du bør fokusere på i din beskrivelse? Når du har besluttet dig for de bedst sælgende point, skal du skrive dem kortfattet og præcist, herunder den korrekte henvisning til skuespillere, forfattere, forfattere, producenter eller andre, som du vil have i indholdet.

Sikkerhedskopier indholdet med testimonials. Hent testimonials fra alle, der har gennemgået filmen. For eksempel indeholder "The Dark Knight" et citat øverst på bagsiden af ​​Peter Travers, Rolling Stone, der siger "Forbered dig på at blive wowed". Denne testimonial er kort og tager ikke meget plads, men hjælper som et overbevisende salgsargument fra en pålidelig kilde.

Rediger det endelige indhold. Efter at have skrevet et par korte sætninger, skal du gennemgå indholdet med dvd'ens skaber. Rediger for faktiske oplysninger, attributter, stavemåde, grammatik og effektiv markedsføring.Omskriv om nødvendigt og konsulter derefter designeren for at indsætte det skriftlige materiale i DVD-coverlayoutet.

Tip

Gennemgå så mange dvd-dæksler som muligt for at få en ide om, hvad der er korrekt dvd-dækkeindhold. Kig på bedst sælgende film til de bedste resultater.

Advarsel

Du må ikke plagiere eller stjæle indhold fra andre dvd'er. Udfyld ikke vidnesbyrd.