Hoyle Pinochle Regler - Fritid

Hoyle Pinochle Regler


Pinochle er et kortspil til fire spillere, opdelt i to teams, der sidder på tværs af hinanden ved bordet. Baseret på et system med vindende bud, som bro, spader og hjerter, har pinochle flere vigtige forskelle, herunder brugen af ​​et specielt 48-kortspil, der kun indeholder kortene 9 gennem ess i alle fire dragter, med to kopier af hver. Reglerne nedenfor følger Hoyle og Pagat manualerne.

Beskæftiger

Hver spiller starter med 12 kort. Forhandlere kan give dem 1, 2 eller 3 kort ad gangen, men skal være konsekvente gennem hele aftalen. For at bestemme, hvem den første forhandler af spillet er, vil spillere trække kort fra dækket for at se hvem der skal handle først, med det højeste kortvindende. For efterfølgende hænder vil aftalen gå til venstre.

Bud

Når du har fået dine kort, vil du finde ud af, hvor mange point du tror, ​​du og din partner kan vinde. I øjeblikket er minimumbudet 15, og du kan hæve bud i trin på et punkt. Point kommer fra dine meldkombinationer og fra de tællere du henter under håndspil. Budgivningen går også til venstre, idet man starter med spilleren til venstre for forhandleren. Når en spiller har vundet budet, etablerede hun trompetrakten. Hendes partner vil passere hendes fire kort, med forsiden nedad, og hun vil passere fire kort med forsiden ned til sin partner, så at de stadig har 12. Hun kan returnere nogle af de beståede kort i de fire, hvis de ikke hjælper hende.

meld

Forskellige meldkombinationer kan medføre mange punkter. Hvis du har en dronning fra hver kulør (husk at hvert kort har to kopier i et pinochle dæk), har du "Queens Around", som giver dig seks meld points. Hvis du har Jack of Diamonds og Queen of Spades, har du "Pinochle", som giver dig fire point. Men point kan hoppe op i visse tilfælde. Hvis du har alle otte ess, har du "Double Aces Around", som giver dig 100 point.

Håndspil

Budvinderen får først at lede, og han vil spille et kort for at begynde. Lad os sige, at trompetrakten er Spades, men han spiller Ace of Diamonds. Alle andre spillere skal følge med, eller spille diamanter, hvis de har dem. Hvis de ikke har diamanter, men de har spader, skal de spille en spade til trumf (og vinde) tricket. Hvis de ikke har diamanter eller spader, kan de spille ethvert kort i deres hænder. Den, der vandt tricket, får til at lede den næste. Dette fortsætter, indtil alle kortene er væk.

Tælle

I slutningen af ​​håndspilrunden tæller begge hold antallet af "tællere" (esser, 10'er og konger) i de tricks, de vandt. Hver tæller giver et point, og vinder det sidste trick giver også et punkt. Tilføj dette nummer til meldpunkterne for at få et samlet beløb. Hold vil fortsætte med at spille hænder, indtil man passerer 250 point.