Idéer til Seashell Crafts - Fritid

Idéer til Seashell Crafts


Skalleskærme er sjovt at samle og afhente på stranden. Et besøg på stranden er næppe afsluttet uden at samle mindst et par skaller. Hvis du samler et stort udvalg af skaller, er der mange måder at bruge skaller til håndværk og dekoration på. Enkelt skal håndværk er let nok til børn, men ser professionelt nok til at bruge som voksen indretning.

Seashell Frame

Tag en almindelig træramme og far det eller farv det efter ønske. Lad malingen eller pletten tørre helt. Rengør og tør flere små skaller. Arranger skallerne omkring rammen efter ønske. Når du har hylderne arrangeret, skal du hente dem op ad gangen og lim dem til rammen med en varm limpistol. Lad limen tørre i ca. 10 minutter, inden rammen bruges til billeder eller billeder.

Shell Candle

Rengør og tør flere små skaller med flad ryg. Dip bagsiden af ​​skallen, som du ikke ønsker at se ud i smeltet paraffinvoks. Tryk skallerne ind i et søjlestearinlys. Dæk hele bunden af ​​et søjlelys med skaller.Bind en bue af raffia omkring lyset lige over skallerne. Tie to små skaller til enderne af bågen og en til midten for at færdiggøre udseendet.

Shell Box

Vælg flere flade skaller af forskellig størrelse. Rens dem og lad dem tørre helt. Arranger skallerne på toppen eller siden af ​​kassen. Du kan dække alle sider af kassen, eller du kan blot tilføje et par skaller til kassen som en accent. Når du har arrangeret skallene efter din smag, skal du bruge en varm limpistol til at klæbe skallerne til kassen. Du kan også klæbe stykker af drivved eller sand til boksen for at tilføje forskellige farver og teksturer til et strand-rustikt udseende.

Seashell Curtain

Bor to huller i toppen og bunden af ​​flere forskellige størrelser og farver på skaller. Vælg flade skaller, såsom østers skaller og shell ringe. Brug et håndværktøj til at bore gennem skallen og arbejde langsomt, så du ikke knækker og bryder skallen. Mål det område, hvor du vil hænge gardinet og skære flere snore omkring 12 inches længere, end du vil have det færdige gardin. Slip skallerne gennem snoren og binde en knude øverst og nederst på hver skal. Spik strengene over en døråbning eller et vindue, når du er færdig.