Sådan øger du studiet på en trampolin - Fritid

Sådan øger du studiet på en trampolin


Trampoliner bruges til rekreation, fitness og sport. Uanset om du har det sjovt i baghaven eller deltager i en atletisk konkurrence, er et træk alle trampolinisterne et ønske om at hoppe højere. Heldigvis er der nogle nøglejusteringer, der kan gøres, der vil give dig en mærkbar forøgelse af mængden af ​​studiet, du får fra din trampolin.

Brug den største trampolin du kan finde. Jo større trampolinens overflade er, jo mere materialet vil give, når du hopper ind i det. Dette giver mulighed for mere tilbagegang; trampolin recoil er mængden af ​​opadgående kraft, der udøves, når trampolinen springer dig tilbage i luften. Store rektangulære trampoliner vil have lidt mere naturlig løft end mindre firkantede eller cirkulære modeller.

Spring så tæt på det nøjagtige center som muligt. Den midterste af trampolinen er det punkt, der har den største give, hvilket også betyder, at det vil have den største recoil, der giver mere hoppe og løft, når du kommer ud af hoppet. Hoppe i midten af ​​trampolinen vil give mere spring end at springe tættere på kanten.

Fokuser punktet for indflydelse i så lille et område som muligt. Spredning af springvirkningen over et bredere område vil reducere mængden af ​​studiet, som trampolinen giver. For eksempel vil landing på trampolinen i en liggende stilling distribuere kraften over et bredere område og producere mindre hoppe, end hvis du hopper ind i trampolin fødderne først, hvilket fokuserer på virkningen i et mindre område.

Tilføj flere fjedre til din trampolin. Ved at købe et ankerpakke kan du tilføje flere 8,5-tommers fjedre omkring trampolinens parameter, og dermed øge mængden af ​​hoppe, som trampolinen genererer. Trampoliner anvendt i atletiske konkurrencer har typisk 126 fjedre, er typisk rektangulære i form og måler 17 ved 10 fod. Den gennemsnitlige hjemme trampolin har 84 fjedre og er rund med en diameter på 12 meter. Køb et ankerpakke fra din lokale sportsforretning. Fastgør på enden af ​​stropperne til trampolinrammen og fastgør den modsatte ende til jorden ved hjælp af de medfølgende jordspidser. Vedhæft en 8,5-tommers kilde til øjenhullet på ankerpakken, og sæt den modsatte ende af foråret ind i et af trampolinhullerne.

Advarsel

Undersøg altid overfladen, før du hopper på en trampolin. At hoppe for højt på en trampolin med tårer eller andre defekter kan resultere i, at trampolinen giver mulighed for at gå direkte til jorden.

At hoppe for højt kan resultere i, at du går "selvfølgelig" og savner trampolinen på din landing. Prøv at holde din hoppe i en lige op-og-ned-bevægelse, i midten af ​​trampolinen uden at gøre nogen side-til-side spring.