Instruktioner til en lille Tikes 5-i-1 Gym - Fritid

Instruktioner til en lille Tikes 5-i-1 Gym


The Little Tikes 5-in-1 Gym er en legestruktur designet til at tilpasse sig voksende spædbørn, og det tilbyder fem trin til leg. Det første trin tilbyder tre legetøj at røre og en bevægelsesaktiveret pude til sparking. Anden fase omdannes med et sæde til baby mens han eller hun leger med et legetøj. Trin tre giver babyer mulighed for at stå og holde et stykke legetøj under afspilning. Fase fire tillader gymnastiksalen at blive konverteret til et bord med et sæde, så småbørn kan spise eller farve. Trin fem konverterer strukturen til et staffel for kunstprojekter.

Indsæt tre AA batterier i bunden af ​​gymnastiksalen.

Tryk på knappen til venstre for at slå den "Off" og til midten for en "Demo" -tilstand, som vil afspille musik og blinke lysene. Flyt knappen til højre for "Play" -tilstanden.

Drej drejeknapperne på hver side af sædet for at skifte det lodret. Skub de blå faner oven på gymnastikken og drej den så den vender nedad, så babyen kan se lys og bevægelse.

I fase 2 skal du dreje knapene på hver side af sædet for at sætte det i en siddende stilling. Stram knapene. Tryk ind i de blå faner for at indstille gymnastikken i vandret position.

Flyt sædet tilbage i lodret stilling ved hjælp af knapperne på begge sider til trin tre. Skub i de blå flige og drej gymnastikken lodret for at lade barnet stå og holde gymnastiksalen.

Skift sædet vandret og brug de blå faner til at vende gymnastiksalen over, så bordet vises øverst til fase fire.

Vip bordet lodret og lad sædet stå i vandret stilling for at skabe staffel for fase fem.