Instruktioner til vævning på en mini-løve - Fritid

Instruktioner til vævning på en mini-løve

Mini-loom kan virke lille, men mængden af ​​kreative stykker du kan lave af det er enormt, fra bogmærker til små punge, mobiltelefonholdere, coasters og cozies. Du kan enten købe en plast mini-loom i en butik eller lave en hjemme ved hjælp af tunge pap.

Vrid væven, hvilket betyder at vikle garnet fra den ene ende til den anden og sikre den omkring tænderne. Slip begyndelsesgarnet til et hold i vævets side. Når du er færdig, skal du binde den anden garnende til den modsatte side. Vrid garnet til den ønskede bredde af dit projekt.

Vind skytten, som er det værktøj, der holder skuddet, det garn, som du væver gennem kæden. Tie slutningen af ​​skuddet gennem midten hul tilvejebragt på de fleste pendulkørsler. Vindgarn slutter til ende i en figur 8 langs pendlens længde. Du er nu klar til at væve.

Forbind garnet på wefting shuttle med garnet sår omkring væven. Viftet skal væves op og ned over hver streng, og derefter presses på plads med et slagger, et kamlignende værktøj, der bruges til at stramme vævet. Start med at fastgøre garnenden med tommelfingeren og pegefingeren, træk tyveriet ind og tryk derefter på tråden på plads med beateret. Kom tilbage i modsat retning med skytten, vævning gennem de modsatte tråde. Hvis du i den første passage gik under en streng, denne gang går over den strækning. Ved hvert pas skal du bruge trykbeholderen til at trykke på skuddet på plads.

Afskær begge de bundne warps, når de er færdige og væv dem ind i stykket med en vævningsnål. Hvis du bemærker nogen overfyldte tråde, skal du rette dem ved hjælp af vævningsnålen. Væg garnet korrekt ind, hvor fejlen opstod.

Sikre væven for at forhindre unraveling. En måde er at binde nogle få kædestrenger ind i en knude og lade resten frynse. Hvis du vil have en mere avanceret kant, divider strengene igen og tilføj knuder mellem første række.

Tip

For at skifte garnfarve, væve en farvet streng gennem skud, stoppe lidt forbi halvvejs. Læg derefter den nye farve lige over den første streng og fortsæt med at væve.