Instruktioner til RACKO Card Game - Fritid

Instruktioner til RACKO Card Game


Mange kortspil efterlader sejren op til lykke og chance, men Hasbros RACKO kombinerer held med nogle strategier og færdigheder. Spillere fylder deres racks med kort og konkurrerer om at bestille deres hænder fra laveste til højeste; den første person der gør det vinder runden, og den første person der scorer 500 point vinder spillet.

Fjern kort fra dækket i henhold til antallet af spillere du har. Hvis spillet indeholder tre spillere, skal du fjerne kort med tal 51 til 60. For to spillere skal du fjerne kort med tal 41 til 60. Fjern ikke nogen kort til et spil med fire spillere.

Placer kortbakken i midten af ​​bordet med bunken af ​​kort i tegnebunken. Den anden side af bakken holder udsmid. Giv hver spiller et RACKO rack.

Til gengæld tegner du et enkelt kort fra dækket. Spilleren med det højeste kort er forhandleren. Return kortene til dækket og bland kortene.

Deal hver spiller kort ét ad gangen, med forsiden nedad, indtil hver spiller har 10 kort. Returner resten af ​​kortene med forsiden nedad til trækdelen af ​​bakken. Vend det øverste kort op og læg det med forsiden opad i kassetten.

Stak dine kort i racket en ad gangen, da de bliver behandlet, begyndende ved bagsporet - mærket 50 - og fremad, indtil alle pladser er fulde.

Start spillet med afspilleren på forhandlerens venstre side. Denne spiller kan tage enten det øverste kort på kassetten eller det øverste kort på lodtrækningen.

Udskift et kort i racket med et nyligt udtrukket kort med det formål at få alle dine kort i racket i rækkefølge fra laveste til højeste, bevæger sig frem og tilbage. Hvis du tager et kort fra kassetten, skal du spille det i stativet. Hvis du tager et kort fra tegnebunken, kan du straks kassere det, hvis du ikke vil placere det i stativet.

Fortsæt med at spille med uret rundt om bordet, indtil en spiller kalder "RACKO" ved at få alle 10 af hans kort i numerisk rækkefølge.

Score runden. Spilleren der opnåede RACKO tjener 75 point. Hver anden spiller modtager fem point for hvert kort i korrekt numerisk rækkefølge fra forsiden til bagsiden på hans rack. Kort ordnet i korrekt rækkefølge efter den første pause i rækkefølge tæller ikke. For eksempel vil en spiller hvis rack læser: "5, 9, 13, 24, 25, 32, 4, 35, 42, 55" kun score point indtil det punkt, hvor "4" kortet bryder den korrekte ordre. Hold styr på scoren på et stykke papir.

Send deal til afspilleren på den originale forhandlers venstre for at starte næste runde. Afspil runder indtil en spiller når 500 point; den spiller er vinderen af ​​RACKO. Hvis to spillere overgår 500 point i samme runde, vinder spilleren med den højere score.

Tip

RACKO kan spilles med to til fire spillere. Det anbefales til spillere i alderen 8 og ældre.