Venstrehåndstrikning til begyndere - Fritid

Venstrehåndstrikning til begyndere


At lære at strikke venstre hånd kan være nemt, hvis du har de rigtige ressourcer at lære af. Især da kun to sting udgør grundlaget for strikning: strik og strømpe. Strikning tager konsekvent praksis, men en gang lært bliver anden natur for dig. "Strikning er akavet i starten, uanset hvilken metode du bruger, uanset om du er righty eller leftie", rådgiver online reference Knitting Help.

Metoder


Ved strikning findes to typer metoder: den kontinentale metode og den engelske metode. Den engelske metode gøres, mens du holder garnet i højre hånd og er den metode, som de fleste strikkere bruger, ifølge Knitting Help. Kontinentet, også undertiden kaldt den tyske metode, sker mens du holder garnet i venstre hånd. Hver metode kan gøres, om en person er venstrehåndet eller højrehåndet, men venstrehåndede mennesker bruger generelt den kontinentale metode, fordi de er i stand til at kontrollere garnet med venstre hånd.

Kom i gang

For at komme i gang med at strikke med din venstre hånd skal du først lære at kaste på. Støbning med venstre hånd sker ved at danne en glidende knude på en af ​​striknåle. Dernæst trækker garnet fast med skinnet med din venstre tommelfingre op og over nålen og laver en sløjfe.

Stingtyper


Start med strik i stedet for med rensning. Venstrehåndede mennesker vil holde arbejdet i højre hånd og garnet i venstre hånd. Den særskilte del af striksting er, at dit garn kommer bag dit arbejde. Det nøjagtige modsatte sker i sømmesting, hvor dit garn trækkes foran dit arbejde, før du laver den første søm. Purl sting forlader arbejdet med mere af en humpete tekstur på forsiden, mens striksting forlader dit arbejde med en glat tekstur.

Tips

Øvelse, praksis, praksis. Ifølge Knitting Help er den "bedste" metode simpelthen den, du mest nyder at arbejde. Nogle venstrehåndede mennesker foretrækker selv at strikke højre hånd. Prøv begge måder og praksis for at se, hvilken vej føles korrekt for dig.

Hvis du stadig er usikker, se en video-tutorial. At lære at strikke gennem tekstinstruktion kan nogle gange være frustrerende.Mange videoer er blevet skabt af venstrehåndede strikkere til undervisning af venstrehåndede strikkere.

Brug stingmarkører til at tælle dit arbejde, mens du lærer. De kan købes hos din lokale håndværk.

Fremskreden

Når du først har lært de grundlæggende sting, skal du prøve at øge og falde med din venstre hånd. Find et mønster, du vil følge, og prøv at oprette et projekt.