Sådan laver du en Origami Flame - Fritid

Sådan laver du en Origami Flame


Origami er kunsten at folde sammen til at lave bestemte former, der afspejler virkelige ting. Selv om origamiens kunst ofte indebærer en række forskellige gentagende folder, er nogle mønstre meget vanskeligere end andre. En origami flamme er en temmelig vanskelig konstruktion for begyndere på grund af de små folder, der finder sted mod slutningen af ​​formen.

Fold papiret fra hjørne til hjørne for at lave en diagonal linje, og udfold derefter papiret. Derefter foldes de modsatte hjørner sammen og udfolder papiret igen for at danne et kryds. Nu foldes den ene side af papiret på tværs til den anden og danner et rektangel. Åbn papiret og fold de andre sider for at møde hinanden. Åbn papiret igen.

Fold papiret i 16 firkanter ved at folde hver side ind i midten og derefter tilbage. Derefter foldes en "x" i hver firkant ved at folde diagonaler i hver retning over hver række af kvadrater.

Kig på papiret, som nu har 16 firkanter af samme størrelse. Fokusere på de fire firkanter, der udgør midten af ​​papiret, klip rundt om de fire sider af det større firkant. Fold det ekstra papir ud på ydersiden af ​​hver kant. Tag det resterende firkant og hold det i en diamantform, med et punkt opad, en ned, en til venstre og en højre. Mens du holder firkanten, så overskydende papir er foran dig, og kvadratet vender væk, skal du knuse firkanten halvt i midten og fold den øverste halvdel eller trekant over bunden. Åbn firkanten, og replik derefter den fold ved at krydse den venstre halvdel af formen over højre. Åbn pladsen.

Poke midten af ​​hver af de fire sider af pladsen med din finger og skub indad indtil de rører i midten. Resultatet er en starburst-lignende form. Skjul de øverste og nederste sider i venstre og højre side, og du har en figur, der ligner en ædelsten. Hvis du slapper af dit hold på papiret, vil gemsten afsløre en harmonisk foldning i midten og en ædelsten på bagsiden.

Hold gemstoneformen flad foran dig. Drej den oprejst og drej den så den slanke del vender mod dig; Med andre ord, hvis nogen sad omkring bordet i en 45 grader vinkel fra dig, ville han kunne se hele ansigtet på formen. Tag en af ​​de nederste hjørner af ædelstenen og fold den ind i harmonika i midten af ​​figuren. Foldet skal nå objektets midte; Dette sker naturligt, da du ikke kan foldes over halvvejspunktet uden at forårsage skade på figuren. Denne omvendte fold - foldning til interiøret snarere end formens yderside - giver den ydre figur en kant. Ignorering af diamantens toppunkt, som har lange sider der strækker sig fra det, foldes i de andre tre hjørner på samme måde. Den resterende form ligner et hus ovenfra med en flap som en origami frø. Fold toppen og bunden over midten, så du er tilbage med et rektangel.

Fold de otte kanter i figuren. Resultatet er fire identiske trekanter stablet oven på hinanden. Tag hver af de 12 hjørner - tre hjørner gange fire stablede trekanter - inde i trekanten, og fold dem for at møde toppen. Vift ud af hjørnene som pinwheels, og du er tilbage med en origami flamme.