Mesh Crafts - Fritid

Mesh Crafts


Mesh er et alsidigt stof, der anvendes i forskellige mode-, håndværks- og funktionelle produkter. Mesh kan formes i en top eller nederdel, der bruges som et hårnet eller formet til en farverig tote taske. Mesh kan også være dannet af metal og kan variere fra fint til tykt. Fint metalnet bruges ofte til at skabe Halloween kostumer og indviklede masker til science fiction karakter kostumer.

Mesh Tote

Mesh er et fremragende stof til at lave en strand taske fra. Vælg et værk med farverigt mesh stof og skær et stykke, der måler ca. 36 inches lang med 18 inches bredt. Tilføj håndtag til din taske ud af en komplementær farve på bredt grosgrain eller organza bånd. Skær to stykker af 60-tommers langt bånd til håndtagene og læg dem lodret på toppen af ​​masken, 4 inches fra hinanden og i midten af ​​masken, således at båndets ender strækker sig 12 inches ud over hver ende af masken. Pin båndene på plads med tygnåle og sy båndene til masken. Fold masken i halv længde så den ligner en 18-tommers 18-tommers firkant med båndene på indersiden. Pin højre og venstre side sammen med stofstifter. Sy siderne, hvilket giver mulighed for en 1/2-tommers inseam. Vend posen ud på højre side, og tag derefter enderne af hvert bånd sammen og sy dem til hinanden for at danne sløjferne til din taskehåndtag.

Scrapbooking Baggrunde

Mesh gør en overkommelig og farverig baggrund for scrapbooking sider. Brug den som ramme til fotografier eller som designelement til et shoppingturalbum eller picnictema. Mål de fotos, du vil placere på scrapbogsiden, og skær masken for at måle 2 tommer bredere end billederne. Anbring netværket på scrapbogsiden og sæt billedet på toppen af ​​masken. Dekorere siden yderligere med frimærker, glitter penne og klistermærker af sko, solbriller, indkøbsposer og makeup.

Metal Mesh

Metal mesh kommer i en række bredder lige fra ekstra fint ved 1/16-tommer tykt til en stiv 1/2-tommer tyk. Metal mesh kan bruges til at skabe alt fra science fiction karakter skulpturer til vaser og kurve. Forskellige bredder og toner af mesh kan være lagdelt oven på hinanden for at skabe dybde og form. Nogle metal mesh er fint nok til at blive skåret med en saks og føles som stof, men det har den fordel at holde sin form, når den krympes, scrunches eller foldes i figurer. Metal mesh er ideel til at skabe tegn øjne og kostumer til superhelte og film tegn.

Produce Tasker

Mesh stof gør et ideelt materiale til fremstilling af poser. I stedet for at bruge plastik til fremstilling af poser en gang og smide dem væk, producerer masker poser, der hjælper med at holde frugt og grøntsager friske længere og reducere affald. Du kan nemt lave tre eller fire producere poser ud af 1/2 yard mesh stof. Alt du behøver for at lave dine egne masker producerer tasker er et par saks, mesh, vinyl cording og en symaskine. Vælg et par stykker af farvestrålende mesh, farvekodning for frugt og grøntsager, hvis du vil.Ifølge Craft Stylish kan du skære masken, så den måler 30 inches lang med 12 inches bred, fold den ene ende af masken omkring 1,5 inches ind og pin den ned. Skær et stykke vinyl cording omkring 1/4-inch til 1/2-inch i diameter, så det måler 18 inches lang og glide det i den 1,5-tommer fold du netop lavet i nettet. Gentag dette trin for den anden ende af nettet, idet du forstår, at disse vinylkabler vil danne et håndtag til posen. Sy langs foldene. Fold masken i halv længde så den måler 15 inches i længden. Pin og sy siderne sammen. Sæt posen indvendigt ud, så sømmen er indeni. Slib eller lim slangen sammen for at danne et snorhåndtag til din maske producerer taske. Gør større poser, hvis det ønskes, at bruge som genanvendelige indkøbsposer til alle dine dagligvarer.