Micro Macrame Instruktioner - Fritid

Micro Macrame Instruktioner


Macrame har taget en ny form i løbet af de sidste par år. I modsætning til de stilfulde macrame-stilarter i 1970'erne anvender micro macrame halskæder, øreringe og armbånd sartede silkebånd, japanske papirledninger, broderi-floss og delikat wire i stedet for at bruge ru hamp eller garn. De nye smykker er pyntet med glasperler, perler, ædelstene og metaller, der giver micro macrame et sofistikeret udseende. Du kan lære at micro macrame på ethvert niveau af erfaring med håndværket.

Micro Macrame Øreringe

Placér nippetangen i midten af ​​den ene af trådstykkerne. Bøj trådstykkerne halvt om tangen. Vrid de to ender af ledningen sammen to gange under tangen og træk begge sider ud. Træk tanget ud. Brug næsetangen til at krølle trådens ender i en bred krogform; Gentag dette trin på det andet stykke ledning.

Skær fire 7-tommer stykker af rød broderi floss. Klip seks 7-tommer stykker af hvid broderi floss.

Fastgør broderi-flossen på ledningen ved hjælp af halvhitchknob. For at lave en halve hitch knude, fold broderi floss i halvt, glide den U-formede del over ledningen, sløj enderne under ledningen, og træk enderne gennem "; U." Træk det tæt. Placér broderi floss på i denne rækkefølge rød, tre hvide og en anden rød. Gentag denne procedure på den anden ørering.

Placer trådens øreringe på et stykke polystyren. Skub en lang pindstift i hver af de runde åbninger på "T" -formen for at holde den på plads. Forlad ca. 3 inches mellem øreringe.

Lav ørens krop ved hjælp af vandrette halve hitch knob. For at lave en vandret dobbelt halvhitchknot, læg den første streng i en "L" over de andre tråde. Løb den anden streng under streng 1, træk den rundt om strengen 1, gå bag streng 2 og træk tråden omkring streng 1 igen. Lav en anden sløjfe på samme måde med snor 2 over snor 1. Træk knapene stramt. Gentag denne procedure med hver af strenge på tværs af rækken. Når du kommer til enden, drej ørestikken over, så fronten rører ved polystyren. Gentag rækken. Fortsæt knottende rækker, drej øreringe i slutningen af ​​hver række. Lav den anden ørering på samme måde.

Træk to perler på hver streng, og bind en knude på enden af ​​hver streng. Sæt enden af ​​snoren rundt om fingeren, gå forbi snoren og tag den gennem hullet. Sæt den rundt om snoren, der danner løkken to gange, og træk den tæt på. Sæt en dråbe superlim på knuden i slutningen af ​​hver streng. Tilføj perler og knude alle trådene på begge øreringe.