One Stitch Quilting Instruktioner - Fritid

One Stitch Quilting Instruktioner


Sparer tid og kræfter ved at kombinere flere trin gør dit quiltningsprojekt meget mindre stressende, ifølge Donna Dewberry, en af ​​udviklerne af one-stitch quilting. Du kan overvinde udfordringen ved at forsøge at få alle lagene af dynen sammen uden forvrængning med hendes tilgang. En grundlæggende forståelse af denne enkle proces og en vilje til at prøve det vil gøre det muligt for dig at få et smukt færdigt dyne om halvdelen af ​​tiden.

Køb quiltningsmateriale, vælg farver og mønstre, der supplerer hinanden.

Skær 16 rektangler, der måler 4 x 5 tommer. Brug quiltning lineal og din roterende cutter på den selvhelende skæremåtte for at sikre, at dine rektangler er dimensioneret korrekt.

Skær et 17-til-21-tommers stykke af det materiale du har valgt til bagsiden. Brug quilting linjalen, så du holder hjørnerne 90 grader.

Skær batting 16 med 20 inches. Skær et stykke smeltegitter 17 med 21 tommer. Hvis det er muligt, har du en gitterlinie på 16 ½ tommer fra bunden og en linje 10 ½ tommer fra siderne.

Placer bagsiden nedad på arbejdsfladen. Sprøjt det let med det midlertidige stofsprayklæbemiddel.

Centrer batten på bagstykket og tryk forsigtigt på plads med fingrene. Fjern papirbaggrunden fra den ene side af smeltegitteret og centrer den over batten. Fjern det resterende papir fra oversiden af ​​nettet, så den anden smeltede overflade vender opad.

Find midtpunktet, både vandret og lodret, på gitteret. Placer det første rektangel ansigt op til venstre for det lodrette center og over den vandrette midterlinie. Dernæst skal du placere det andet venstre rektangel med forsiden op under det vandrette center og overlappe det første stykke med ca. 1/4 tommer.

Gentag samme procedure med de to rektangler til højre for midten. Overlappe dem på hinanden med en kvart tomme, og også over de to, du har alle klar til venstre.

Gentag de samme trin med de resterende 12 rektangler, gå rundt om de fire, du har placeret i midten.

Fold den ydre kant af bagsiden og fusible gitter på sig selv en kvart tommer hele vejen rundt. Tryk let foldet med en jern. Stryg ikke på det udsatte område af fusible gitter.

Fold den ydre kant igen ca. ½ til ¼ tommer, så den dækker de røde kanter af rektanglerne. Start i midten af ​​hver side og arbejde din vej til hjørnerne. Skab hvert hjørne enten ved at lave en 45 grader eller en 90 graders overlap og tryk på plads.

Tryk på den foldede kant med strygejernet. Stryg alle rektanglerne, så overfladerne smelter sammen.

Tag det færdige dynebrik og begynd at sy fra toppen. Brug multicolor tråde til at klæde overfladen. Brug en zigzagsting omkring ¼ tommer bred over alle rå kanter. Juster zigzagets densitet til din smag ved at afprøve maskerne på et skrot af materiale, inden du starter. Lige søm eller zigzag over de foldede kanter af grænsen

Vær kreativ. Gør noget fri motion quiltning, hvis du har den rette fod til at gøre det, og du er i stand til at sænke eller dække foderhunderne.

Tip

"Quilt As You Go" er en lignende metode, der gør det muligt for dig at sætte flere blokke sammen for at danne et større quilt. Se afsnittet Ressourcer for at få oplysninger om denne alternative procedure.

Placer rektanglerne, så de længere sider går i samme retning som bagsiden af ​​bagsiden.