Peacock Crafts - Fritid

Peacock Crafts


Påfugle er den mandlige version af peafowl, som også omfatter peahens (hunner) og ferskener (baby påfugle). Påfugle kendetegnes af levende blå kister og smukke grønne, gule, brune og grønne plettet fjer. Deres hale fjer fan ud af deres bagkvarter som en stor håndholdt fan. Påfugle stiver rundt og viser deres smukke fjer på skærmen for at vise alle peahens, hvor mage og ønskværdige de er. Påfugle gør et fremragende emne til farverige børnehåndværk.

Toiletpapir påfugl

En gammel toiletpapirrulle, hvidpapir og blå, grøn og lilla akrylmaling sammen med en hæftemaskine eller lim er alt, hvad du behøver for at skabe en smuk påfugl. Læg et hvidt hvidpapir vandret på en flad overflade, og far den vandret i tre lige afsnit af lilla, grøn og blå med maling eller farveblyanter. Fold papiret i en foldet ventilator med accordeon-stil, indtil hele papiret er foldet op. Skru og hæft papiret i midten for at holde det åbent. Udskrive en legemsskabelon, farve den og lim den til toiletpapirrullen. Tilslut fanen til bagsiden af ​​toiletpapiret med en hæftemaskine eller lim for at færdiggøre din påfuglbåd.

Hænder på påfugl

Lav en enkel, men alligevel fuld og levende påfugl med byggepapir, saks, blyant og et barns hænder og fødder. Udskriv en skabelon for påfuglens fødder og øjne. Skær det ud og far det. Få dit barn at spore sine hænder mindst et dusin gange på ark med gul, blå, grønt og lilla byggepapir. Klip hånden ud, og dekorér dem med farvestrålende påfugl øjne. Spor dit eller dit barns fod på blåt byggepapir til påfuglens krop. Lim ansigtet og påfuglens fødder fra skabelonen på kroppen. Lim håndtrykene sammen, og lim kroppen på toppen af ​​dem.

Clay Peacock

Forskning peafowl og præsentere oplysningerne til dine børn, herunder det faktum, at påfuglen er Indiens nationalfugl. Brug farvet plain ler, play-doh eller Crayola Model Magic til at skabe formen på påfuglens hoved og lang hals. Brug hvid ler til påfuglens øjne og næb, og far dem derefter sort med en permanent markør. Vedhæft lejren med et stykke hvidt papir med lim, og lad det tørre.

Brug metalfarvede blyanter til at tegne linjer, der spredes ud over papiret fra påfuglens krop i en fanform. Forklar at disse linjer repræsenterer påfuglens quills. Tegn fjer i slutningen af ​​hver quill i levende farver. Spred en lille mængde lim ned og belæg den let i glitter. Ryst overskydende glitter af papir og lad fartøjet tørre. Lav fjer øjne ud af byggepapir og lim dem på de tørrede glitter-fjer. Lad hele håndværket tørre, og hæng det op.

Påfugl Mobil

Brug konstruktion papir, saks, tape, hæftemaskine, lim, garn og plast googly øjne til at skabe en påfugl bøjle. Skær halvtoms brede strimler af byggepapir, der måler henholdsvis 9 tommer, 7,5 tommer, 6 tommer og 4 tommer. Skær disse længder to gange. Læg strimlerne med 6-tommer strimmel på bunden efterfulgt af 7,5-tommer strimmel, 9-tommers strimmel, 4-tommers strimmel og tilbage gennem serien. Skub 4-tommers stribe ned, indtil 3,5 tommer stikker ud fra bunden af ​​stakken. Hæft strimlerne i midten af ​​stakken.

Drej strimlerne ud, så de danner fire papirhjerter. Hæft hjerterne sammen, hvor de rører. Sæt et stykke klart tape rundt om de punkter, hvor hjerterne mødes ved deres tip. Lim flerfarvede papircirkler til hjerterne for at tilføje øjne til halen. Skær et påfuglkrop ud og lim tunge øjne til det. Hæft eller lim det til halen og fastgør et stykke garn til toppen for at bruge som en bøjle.