Peavey SP 2G Specifikationer - Fritid

Peavey SP 2G Specifikationer

Peavey SP 2G er primært beregnet til professionel brug i lydforstærkning, og repræsenterer et redesign af SP 2 højttalersystemet med fysiske design og lydspecifikationer, der opfylder behovene hos lokale og touring live-lydopsætninger. SP 2G's trapezformede taske gør den velegnet til at skabe store højttalerarrayer. Dens Sound Guard-kredsløb beskytter højfrekvente drivere mod de negative virkninger af lydtrykniveauer, der ellers ville overstige udstyrstolerancer.

Fysiske specifikationer

Peavey SP 2G måler 33,50 inches høj med 21,50 inches bred med 22,75 inches dyb og vejer 83 pounds. Indkapslet i stofbeklædt 0,75-tommers krydsfiner, den har en beskyttende metalgitter over dens woofer. Polymer hjørner beskytter sagsbehandlingen mod skader i transit og håndtering. Den indeholder fire indgangsstik, to til fuld rækkevidde og en hver for bi-ampere lav eller høj frekvens.

Højttalerspecifikationer

SP 2G's tovejs højttalerdesign bruger en 15-tommers Black Widow woofer med en Kevlar-imprægneret kegle og en 22XT komprimeringsdriver, der er udstyret med et CH 941 konstant ledningshorn, der er forbundet med et crossover-netværk. Kompressionsdriveren indeholder et patenteret Sound Guard højfrekvente beskyttelseskredsløb, der regulerer signalniveauet til 22XT for at forhindre overophedning.

Driftstilstande

Du kan tilslutte SP 2Gs indgange i tre forskellige tilstande. To bi-forstærkede kanaler giver dig mulighed for kun at køre indgangen via enten højttalerens lav- eller højfrekvente komponenter. Full-range-kanalen bruger begge drivere samtidigt. Alle tre sæt indgange er afhængige af 0,25-tommers telefonstik til tilslutninger.

Bi-Amped Low Channel

Den bi-ampede lavkanal arbejder ved 350 watt kontinuerlig med en top på 1400 watt ved et standard lydtrykniveau på 100 dB. Denne kanal kan håndtere et maksimalt lydtryk på 125 dB kontinuerligt med en top ved 131 dB. Den nominelle impedans er 8 ohm.

Bi-Amp High Channel

Den bi-ampede højkanal arbejder ved 40 watt kontinuerligt med en top på 160 watt ved et standard lydtrykniveau på 100 dB. Peavey vurderer denne kanals maksimale lydtrykniveau ved 122 dB kontinuerlig med en spids på 128 dB. Den nominelle impedans er 8 ohm.

Full-Range Channel

Full Range-kanalen arbejder med 300 watt kontinuerlig med en top på 1200 watt ved et standard lydtrykniveau på 100 dB. Denne kanal kan håndtere et maksimalt lydtryk på 124 dB kontinuerligt med en top på 128 dB. Den nominelle impedans er 8 Ohm, med et minimum på 5,8 Ohm kræves for at drive højttaleren.