Pencil Tegning Øvelser - Fritid

Pencil Tegning Øvelser


At lære at tegne kan være en vanskelig proces, hvis du ikke kender grunden til blyant tegning og hvad der kan gøres med det. Selvom blyanter ligner et simpelt nok redskab til kunst, er der meget mere at tegne end at lægge blyanten på papiret og tegne det, der kommer til at tænke på. Læringstips vil hjælpe dig med at udvikle korrekt form og teknik i blyant tegning, samtidig med at du bidrager til dine overordnede kunstneriske evner.

Enkle objekter

Det første skridt i at opfostre dine tegnefærdigheder er at skitsere simple objekter med bestemte linjer. Emner som blomster, aftensmad og møbler er alle levedygtige muligheder og vil hjælpe dig med at få en ide om, hvilke områder der er behov for mere praksis. Nøglen til tegning af grundlæggende former og objekter er gentagelse. Prøv at vælge et objekt som en lampe eller et husholdningsapparat og tegne det en gang om dagen i en uge.

Line Tegning

Line tegning er i det væsentlige grundlaget for de fleste blyant tegninger. Linjer er eventuelle streger lavet med din blyant på papir, der ikke er udfyldte objekter (kendt som "fly") eller cirkulære (såkaldte "prikker"). For at øve dine line-drawing færdigheder, find et billede af et emne med mange forskellige former. Spor de grundlæggende figurer på billedet ved hjælp af sporpapir og en nr. 2 blyant. Dette vil isolere linjerne fra baggrunden af ​​billedet, hvilket hjælper dig med at koncentrere dig om de finere punkter og ikke farverne. Brug stykker papir til at dække dele af billedet og skits det stykke for stykke. Dette vil holde dig fra at blive overvældet og hjælpe dig med at koncentrere sig udelukkende på linjerne i det pågældende område af emnet. Et andet tip er at tegne en form som en cirkel eller oval rundt hele motivbildet for at få en ide om dets dimensioner og perspektiv, så du kan skalere din egen sammensætning i overensstemmelse hermed.

Skygge

Shading er aspektet ved blyant tegning, der giver dine tegninger dimension og bringer dem til liv. En simpel øvelse er at tegne figurer som firkanter og cirkler og derefter skygge dem ind. Du kan gøre dette ved at variere blyantenes vægt på formen, mens du markerer eller laver små "x" mærker i de blanke områder. Praksis skygger i forskellige vinkler og fra forskellige retninger. Sæt en bold på et bord, så både bolden og dets skygge er tydeligt synlige. Sidde foran denne sammensætning og tegne den grundlæggende boldform. Tilføj skyggen for at bruge dine skyggefærdigheder. Brug blyantens side til skygge. Dette giver dig mere kontrol over blyanten og lysstyrken eller mørket i din skygge.