Pill Box Ideer - Fritid

Pill Box Ideer


I stedet for at transportere rundt i en stor pillekasse, lav din egen ved at genbruge produkter, du måske allerede har i dit hjem. Oprettelse af din egen pillekasse vil give dig en lykkeligere tilknytning til pillerne selv og vil tillade dig at skjule dine piller i små, uhåndterlige beholdere.

Mint Tin

Mints er små og omkring samme størrelse og form af mange medicinske piller. Derfor bruger mange mennesker tomme myntepander som pillebokse. Tin gør dem robuste og i stand til at håndtere bunden af ​​en pung. Dekorer tin med juveler, håndværk maling eller stof knapper for at gøre tin en mere brugerdefineret pille boks.

Flaskeplade

Hvis du vil bære nogle få små piller i lommen, fungerer toppen af ​​en plastikflaske (som en sodavand eller vandflaske) perfekt. Læg hætten til side og skær tuden lige under kammen ud af en tom vandflaske. Sand ned plastikkanterne, du lige har klippet, så de ikke er skarpe. Tag derefter en mønt (nikkel eller kvart, afhængigt af åbningsstørrelsen) og aftag kanten, bunddelen af ​​flaskeenden. Brug varm lim til at forsegle mønten i bundåbningen og læg et lag varm lim på bunden, så mønten er helt dækket. Skru hatten på, og du vil have en lille, unik pillekasse.

Makeup Compact

Når du er løbet tør for kompakt pulver makeup, må du ikke smide den kompakte væk. I stedet skal du bruge den som en pillekasse til små piller. Rens eventuelle smagsrester ud af kompaktens inderside. Du skal blot placere piller indeni og du er klar til at gå. For at gøre den kompakte mindre støjende i din pung lim en tyndt lag filt indvendigt (ikke på spejlsiden). Dekorer din kompakt med klistermærker eller maling, eller lad det være som at forkæle dine piller som makeup.

Laser pointer

For at sikre, at du ikke glemmer dine piller, skal du oprette en pillecontainer, der er en nøglering. En laserpeger nøglering gør den perfekte beholder til et par piller. Skru blot batteridækslet til laseren og fjern batterierne. Sæt pillerne i, hvor batterierne skal gå, og skru dækslet igen. Piller vil forblive på plads på din nøglering, og du vil ikke glemme dem.