Prop Guns bruges i film - Fritid

Prop Guns bruges i film


Prop kanoner brugt i film kan være virkelige våben, der er blevet fyldt med blank ammunition, et meget detaljeret legetøj, en gummi replika eller hvad der egentlig er en luftpistol.

Blanks

Blank-fire pistoler er ægte arbejdsværdier, der er blevet minimeret til at affyre tomme blækpatroner. Blanke patroner indeholder krybdyr, men brand ikke en skal eller kugle. De bruges til scener, der kræver et troværdigt snup-flash og en høj rapport. De kan være dyre og farlige.

"Funktion" Pistoler

"Funktion" pistoler er i det væsentlige meget detaljerede legetøj, replikapistoler. De ser ud som virkelige kanoner og kan læsses med realistiske flotte messingkugler, men de fyrer ikke. Disse bruges typisk til scener, der kræver, at en skuespiller brænder og manipulerer et skydevåben, men ikke fyrer det. Disse er kun til show.

Gummi Guns

Gummi pistoler er bare det, falske pistoler af gummi. Disse bruges til scener, der kræver flere, ikke-brændende våben til stede. Disse er de mest omkostningseffektive rekvisitter, men ser ikke rigtig i nærhed og gør ingen støj.

Selvmordspistoler

Dybest set det samme som blanke våben - men ikke så realistiske - men de skaber ikke en snupblitz. Tønderen er forseglet og bruges kun til lydeffekter.

Våben Master

Et våbens mester arbejder med alle stødpistoler på et filmsæt. Han har ansvaret for at opretholde, lagre og sikre at våbenene håndteres sikkert og aldrig manipuleres. Våbenmesteren skal håndtere hver stødpistol før og efter hver gang våbenet bruges.

Brandon Lee


Under optagelsen af ​​"The Crow" blev skuespilleren Brandon Lee dårligt såret af en fejlfrit blæksprøjte."Dummy" patroner blev fremstillet af levende kugler ved at fjerne skallen, dumpning af krybdyret, genindsættelse af skallen og ilægning af pistolen med kugler, der ikke kunne brande, men som synes at være virkelige. Et ukendt besætningsmedlem fyrede pistolen mellem scener og en skal satte sig ind i tønderen. Senere blev den samme pistol læsset med kuglefyldte emner og fyret i Lee under en scene. Rouge-skallen blev afladet af tomens kraft og indlagt i Lee's rygsøjle. Han døde efter at være rushed til hospitalet.