Enkel 4. juli Håndværk Egnet til plejehjem - Fritid

Enkel 4. juli Håndværk Egnet til plejehjem


En måde at gøre den fjerde juli mere festlig i et plejehjem er at involvere beboerne i nogle patriotiske håndværk. Husk de begrænsninger, som mange af beboerne måtte have, såsom dårlig syn, reduceret koordination og rystende hænder. Håndværk skal være sjovt, ikke frustrerende, så gear dine projekter til beboernes evner.

Solbriller / Eyeglasses Holder

En rød, hvid og blå solbriller / briller holder er et nyttigt håndværk, der er sjovt og nemt at lave. Begynd med at have beboerne skåret et stykke elastisk snor - men længe de vil have deres solbriller / briller holder til at være. Dernæst instruere dem om at lave en lille loop i den ene ende af snoren og sikre den med en knude. Denne sløjfe passer rundt om en af ​​de to hængsler af brillerne. De kan sikre knuden ved at dabbing den lidt med lim. Giv dem derefter røde, hvide og blå ponyperler (ponyperler har større huller) og lad dem strække perlerne i det mønster, de ønsker. Når de er færdige, få dem til at gøre en anden sløjfe på den frie ende af strengen, fastgør den med en knude og tilsæt en anden klap lim. Beboerne kan nu glide sløjferne på deres briller og bære dem rundt om halsen.

Sikkerhed Pin Flag

Til dette projekt har du brug for seks sikkerhedsstifter af størrelse 4 og en spolefri 2 1/4-tommers sikkerhedsnål til hver person. Du vil også have brug for røde, hvide og blå pony perler, samt "U", "S", "A" og hjerte brev perler. Har beboerne placerer en hvid, rød og en anden hvid pony perle på hver sikkerhedsnål. Derefter skal de placere tre blå ponyperler på tre sikkerhedsnåle, lukke dem og læg en rød, hvid og en anden rød perle på de tre andre sikkerhedsnåle og luk dem. Derefter skal de åbne den spolefri sikkerhedsnål og anbringe de øvrige sikkerhedsnåle på (gennem spolen) og bogstavets perler i denne rækkefølge:

Sikkerhedsnål med blåperler Hjerteperle Sikkerhedsnål med blåperler "U" perle Sikkerhedsnål med blåperler "S" perle Sikkerhedsnål uden blå perler "A" perle Sikkerhedstast uden blåperler Hjerteperle Sikkerhedsnål uden blåperler

Derefter skal de lukke den spolefri sikkerhedsnål, og de er færdige. De kan bruge denne pin til at fastgøre deres tøj eller tasker, eller bare hænge det i deres værelser.

Tie Farve

Fyld flere skåle med vand og stoffarvestof i rød og blå. Mængden af ​​farvestof du tilføjer til vandet afhænger af mærket, så følg instruktionerne på kassen. Har beboerne vælger et hvidt stofelement, de ejer for at binde farvestof - de kan bruge en top, et par strømper eller en lærredpose. Giv dem en håndfuld gummibånd og fortæl dem at binde dem på stoffet, som de ønsker, og dypp sektioner af deres emne i blåt og rødt. Hæng varerne op til tørring, efterlad gummibåndene. Når varerne er tørre, kan beboerne fjerne gummibåndene og beundre deres en-of-a-kind bindefarvet skabelse.

Quilt

Dette er et projekt, som alle i plejehjemmet kan blive involveret i, på trods af eventuelle efterligninger. Giv et rødt, hvidt eller blåt stoffelt til hver beboer og få dem til at dekorere det alligevel, de vælger. Nogle kan beslutte at male deres firkant, som andre kan gøre nogle broderier eller sy i nogle sekvenser. Hvis en af ​​beboerne stikker, kan de sætte deres eget firkant i rødt, hvidt eller blåt og lade det være som det er eller dekorere det efter. Når alle firkanter er færdige, skal du have en medarbejder med erfaring i at sy sy sammen alle firkanterne for at danne et quilt og hænge det i et fælles område for alle medarbejdere og beboere at se.