Sådan løses 6 Band Puslespil Rings - Fritid

Sådan løses 6 Band Puslespil Rings


En puslespil er stort set et knude-arbejdsmønster lavet af blokeringsbånd. Det er et smykke, der kan demonteres og sættes sammen igen, hvilket giver puslespil. Puslespillet er kendt for at være opfundet af en tyrkisk mand, der ønskede at sikre sin kone troskab. Han designet en ring, der ville komme fra hinanden, hvis den blev fjernet. Derfor er puslespillet også kendt som den tyrkiske vielsesring. Puslespil kan have mange bands. De mest almindelige har enten 4 eller 6 bånd. De følger normalt med instruktioner om, hvordan man løser dem. Disse artikler går over, hvordan man løser en 6-bånds puslespil. Hvert band er lidt anderledes, så vær opmærksom på dem, du arbejder med.

Vær opmærksom på diagrammet ovenfor. Det viser de forskellige links og navnene på dem. Det vil være nyttigt at vide, hvilke ringe jeg henviser til i trinene nedenfor.

Arranger alle stykkerne, så de vender opad. Monter stangring 1a og stang ring 1b sammen. Monter stangring 2a og stangrør 2b sammen ved at dreje dem mod uret, indtil de passer perfekt. Hold nu V-ring 1 og V-ring 2 mellem pegefingeren og tommelfingeren med de andre stykker, der stadig er sammen.


Lav en 'Figur 8' ved fortsat at holde V-ringen 1 og 2, mens den drejer Bar-ring 1a / b og Bar-ring 2a / b, indtil de krydser hinanden. Se nedenstående figur.

Fortsæt med at holde alt tæt på plads og drej V-ringen 2 med uret 90 grader.

Lys op på trykket til stangen ringer, så du kan bevæge V-ring 2 i position ved stangring 1a / b kombination. Dette gøres ved at stikke "V" -delen af ​​V-ring 2 lige ind i figuren "8". Det skal passe perfekt.

Nu gør du det samme med V-ring 1, som du gjorde med V-ring 2 i trin 5 for at holde den på plads. Det er det. Du har lige sat sammen en 6-bånds puslespil.