Spiderman Crafts for Kids - Fritid

Spiderman Crafts for Kids


Hvis Spiderman har fundet et værtssted i din lille drengs hjerte, sind og fantasi, er du i godt selskab. Mange børn, selv piger, går gennem en intens og langvarig fase af superhero tilbedelse, og Spiderman er normalt øverst på listen. Disse cool Spiderman håndværk er fantastisk til en fødselsdag eller Halloween fest.

Spiderman ansigtsmaling

Børn elsker ansigtsmaling, og det er nemt at give hvert et Spiderman-ansigt. Mal et hvidt område omkring barnets øjne. Mal resten af ​​hans ansigt rødt. Skitsere det hvide øjeområde med sort. Tilføj weblinier. Tag et billede af hvert barn ..

Spiderman Picture Frame

Lad børnene oprette en simpel Spiderman billedramme. Dette gøres nemt af børn i alle aldre. Køb nogle grundlæggende kartonkarmer, og giv børnene lim og en række dekorationsmaterialer som glitter, maling, markører, Spiderman klistermærker, skum edderkopper, breve og stykker snor til webs. Lad hvert barn designe sit eget mesterværk. Når rammerne er tørre, trim ansigtet billedet, så det glider let ind i billedområdet.

Spiderman Web Craft

Til Spiderman webfartøjet har du brug for sort, blåt og rødt garn, sorte rørrensere, store sorte pom poms, en varm limpistol og plastiske googly øjne. Du må også lade børnene omdanne et værelse eller et område - indenfor eller udenfor - ind i et gigantisk Spiderman-web. Lad børnene gøre nettet ved at væve strengen overalt, draper den på møbler eller vedhæfte den til træer og grene. Det er bedst at starte med at sikre den grundlæggende form af nettet til en central placering og derefter arbejde dig udad.

For at få edderkopperne skal du skære fire rørrensere i halvt for at skabe otte ben. Få en voksen op med den varme limpistol for at sikre benene og de vinklede øjne til pom poms. Når edderkopperne er tørre, fastgør dem hele nettet og lad børnene lege i det.