Tapestry Weaving Instruktioner - Fritid

Tapestry Weaving Instruktioner


vævning har en lang historie og er stadig et populært håndværk til denne dag. Under anvendelse af de samme grundlæggende principper som andre former for vævning skaber tapestryvning indviklede designs ved hjælp af hundredvis af farver for at lave billeder, der kan være næsten realistiske at se på. Tapestries har vist sig at være langt mere holdbare end mange malerier, og nogle passerer som arvestykker gennem familier, generation efter generation.

Tegn dit design på papir. For begyndere er det bedst at tegne den faktiske størrelse af tapetet, du vil have, hvilket betyder at starte med et mindre stykke. Gør designet enkelt til startere. Graduate til mere komplekse designs, når du er komfortabel med vævningen.

Vrid vevet med et mørkt eller neutralt farvegarn. Kædegarnet går lodret på væven og skal være anbragt omkring ¼ tommer fra hinanden.

Placer designet bag væven, så du kan se præcis, hvor farverne skal gå for at skabe dit mønster. Træk nålen med det farvegarn, du starter med; dette er skudtråd.

Væg trådtråden gennem snoet trådene i et under, over mønster, drej skudtråden omkring snoet tråd, når du skal gå tilbage den anden vej. Den anden række af vævning skal bruge det samme under, over mønster, men bare i den modsatte rytme.

Udfyld det område, der behøver den farve, og skift derefter farvegarn på nålen. Enhver vævning, der støder op til den oprindelige farve, skal væves omkring den samme vridtråd som enden af ​​den farve, men sammenfletning mellem farverækkerne - så vil vridetråden have to farver i et stribet mønster vævet rundt om det for sammenføjningen af ​​to farver .

Væg en diagonal linje ved at formindske eller øge antallet af kæde tråde du inkluderer i hver række. For eksempel vil en pyramide, der har syv warp-tråde i bunden, droppe to kædetråder fra hver side hvert par rækker, så det vil inkludere 5 warp-tråde, så tre og så en ved pyramidens punkt.

Sæt skudtrådene ned ved hjælp af den brede tandkamme hvert par rækker.

Fortsæt vævning i det skifte under, over mønster, indtil hele designet er udfyldt.