Raven Magic Trick Revealed - Fritid

Raven Magic Trick Revealed


Ravnen er en slags magisk trick, der drejer sig om en forsvindende mønt, og indebærer at placere en mønt på tryllekunstnerens hånd og derefter gøre mønten forsvinde ved at vække tryllekunstneren anden hånd over mønten. Trollkarlen bølger hånden tre eller fire gange over mønten, hvilket gør det forsvinder på sidste gang. Trollkarlen drejer derefter begge hænder over flere gange for at vise, at mønten ikke er der. Så hvor gik mønten?

Opsætning af tricket

Raven-tricket drejer sig om to objekter. Den første er en falsk mønt, der faktisk er lavet af stål og belagt for at ligne en mønt. Den anden er en magnet fastgjort til et elastikbånd med et klip i den anden ende og en streng, der er praktisk talt usynlig. Klip elastikbåndet på dit bælte eller i din skjorte ærme. For begyndere er det bedst at bære en sort jakke eller noget med lange ærmer, men eksperter kan trække tricket af selv med korte ærmer. Den usynlige streng ved magnetens anden ende har en sløjfe i enden. Hæk denne loop på en finger. Magneten skal nu placeres på håndfladen af ​​din tommers bro.

Udførelse af tricket

Den falske mønt er anbragt i din frihånds håndflade, der ikke har magneten tilsluttet. Med dine seere kigger på mønten, bøj ​​den anden hånd langsomt over mønten. Hele tiden skal din hånd og arm placeres, så ingen kan se magneten eller dens elastik under din hånd; du har den fordel, at ingen skal se på dine arme. De første to eller tre gange bøjer du hånden, holder området med magneten væk fra mønten, vinker den øverste del af hånden over den i stedet eller vinker den højt nok over mønten, så magnetens kraft ikke kan nå det. Sidste gang du vinker, bevæg dig langsomt tommelfingerens bro inden for rækkevidde, og magneten vil fange mønten. Når magneten har mønten, kan du glide snoren af ​​fingeren. Magneten trækker sig tilbage til dit bælte eller inde i ærmet og tager mønten med den.